pagespeed insight probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »
Mike Visser

Mike Visser

27/04/2018 21:41:03
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik probeer mijn mobiele versie van de website omhoog te krijgen maar ik kom er niet uit ik krijg via pagespeed het volgende probleem te zien

JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 4 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.
Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.
Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:
css/bootstrap.css
css/slidebars.css
css/style.css
css/font-awesome.min.css

hoe kan ik dit oplossen ? desktop heb ik een score van 93

Mvg,

Mike
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 18:08:32
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/04/2018 21:46:14
Quote Anchor link
Hoe laad je die CSS files uit? Van een (trage) CDN? Of heb je die op je eigen site staan?
 
Mike Visser

Mike Visser

27/04/2018 21:56:53
Quote Anchor link
het rare is ook dat als ik

http invoer bij page speed krijg ik mobile 83 te zien desktop 95

maar voer ik https in bij pagespeed krijg ik een 74 mobiel en 93 desktop


Toevoeging op 27/04/2018 22:00:49:

staat op me eigen server

check dit

https url score mobiel 74 desktop 93
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=https%3A%2F%2Fwww.maffiakartel.nl%2F&tab=mobile

http url score mobiel 83 desktop 95
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=http%3A%2F%2Fwww.maffiakartel.nl%2F&tab=mobile
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/04/2018 22:01:17
Quote Anchor link
Zo vreemd lijkt het niet als jouw site op een SSL-certificaat heeft en dus via https wordt geserveerd. Dan dienen je stylesheets ook via https te worden ingeladen, als dit extern gebeurt.
Dan is er sprake van 'mixed content'. Ik heb geen idee of dit ook een vertragende factor kan zijn. maar met de Developer Tools van je browser moet je dit wel kunnen meten.
 
Mike Visser

Mike Visser

27/04/2018 22:03:40
Quote Anchor link
maar het gebeurt niet extern ?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

27/04/2018 22:08:44
Quote Anchor link
De browser moet op je externe CSS files "wachten" (maakt niet uit waar ze vandaan komen: CDN, eigen site, of bij een 2e bezoek natuurlijk uit de best wel vlotte lokale cache). Dit kun je "oplossen" door de CSS die voor de content "boven de vouw" (het deel content dat in beeld is zonder te scrollen) inline in je html op te nemen, dus tussen <style> tags.

Dat "oplossen" staat tussen haakjes omdat dit natuurlijk geen echte oplossing is. Je allereerste impressie (eerste keer bezoek, niet gescrolld) voor een mobiele gebruiker zal er misschien een fractie op vooruit gaan (als je de CSS ook daadwerkelijk terug snoeit tot het hoogst noodzakelijke). Uiteindelijk zal ie toch:
- de volledige stylesheet een keer op moeten halen (inclusief wat je al in die inline <style> had gezet = dubbel ophalen = extra data + wachten)
- of je moet op elke pagina dat inline <style> blok herhalen, maar daar worden dus al je pagina's lomper van dan bij een externe stylesheet oplossing

Maar wel meer punten op Google dus. Doe je het daar voor, dan moet je het dus vooral doen. Doe je het voor de echte "ervaring" van je bezoekers, dan kun je het beter laten.
 
Mike Visser

Mike Visser

27/04/2018 22:11:44
Quote Anchor link
dus met andere woorden gewoon zo laten ?
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

27/04/2018 22:21:00
Quote Anchor link
Wat makkelijker is om te proberen is "minimaliseren en combineren". Gooi je externe CSS files eerst hier doorheen: https://csscompressor.com/ (behalve font-awesome.min.css - die is al geminimaliseerd), en plak de resultaten van alle 4 dan, in de juiste volgorde, in een enkel bestand (bijvoorbeeld "style-combined.min.css"). Dit ene bestand is dan het enige bestand dat je in de <head> opneemt. Google ziet dan 1 ipv 4 bestanden, en is alweer een stukje meer tevreden.

Uiteraard moet je dan wel na elke wijziging in een van de bronbestanden bovenstaande stappen herhalen (maar dit kun je natuurlijk automatiseren).
Gewijzigd op 27/04/2018 22:22:40 door Rob Doemaarwat
 
Mike Visser

Mike Visser

27/04/2018 22:29:39
Quote Anchor link
dan gaat de waarde naar 66 ipv 74 wat hij was ??
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

27/04/2018 22:35:23
Quote Anchor link
Bij mij geeft PageSpeed voor HTTPS sowieso al 63 op mobiel (dus geen 83) (HTTPS wel 74). Dus ik weet niet hoe "stabiel" die waarden zijn, of dat het er een beetje aan ligt hoe je server net op dat moment presteert.
 
Mike Visser

Mike Visser

27/04/2018 22:43:16
Quote Anchor link
ik weet het ook niet , denk dat ik maar iemand ga zoeken op fiverr die het kan fixen want ik wil hem wel boven de 80 krijgen groene zone .:)



Toevoeging op 27/04/2018 22:44:27:

https://gtmetrix.com/reports/www.maffiakartel.nl/YAwezSN5

hier geeft hij ook hogere waardes
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/04/2018 22:47:39
Quote Anchor link
Ik zou eerst eens kijken hoe de server presteert. Het zou zonde zijn dat je iemand op Fivver iemand vindt terwijl het uiteindelijk aan de (shared) server ligt.
 
Mike Visser

Mike Visser

27/04/2018 22:48:54
Quote Anchor link
we hebben geen shared server maar een dedicated server bij worldstream
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/04/2018 23:10:10
Quote Anchor link
Doe eerst maar eens metingen met een simpele site, en kijk eens hoe die presteert.
En kijk ook even of de server het niet te druk heeft.
 
Mike Visser

Mike Visser

28/04/2018 17:17:35
Quote Anchor link
wat heeft het voor nut op een simpele site ? ik heb het op mijn website nodig , op mijn andere website rmdplay.nl is het gewoon goed zonder enige optimalisatie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2018 18:39:55
Quote Anchor link
Simpel, testen of er geen andere boosdoener is? Je wilt problemen toch isoleren?
 
Mike Visser

Mike Visser

28/04/2018 21:34:00
Quote Anchor link
ik zit nu op 100 dus het is ok , alleen nu zie ik net dat als ik met mobiel en of tablet naar http ga hij niet redirect naar https , desktop doet dit wel , heb ik iets gemist / vergeten te plaatsen in htacces
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/04/2018 22:10:59
Quote Anchor link
Kan een cache zijn.... Normaal hoort het op elke device goed te werken als je HSTS of een rewrite in .htaccess gebruikt.
 
Mike Visser

Mike Visser

29/04/2018 00:28:50
Quote Anchor link
ja hij werkt weer had iets met me stomme kop weg gehaald haha thanks mannen :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.