Pagina als popup over je scherm zonder nieuw window

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robert

Robert

04/12/2006 17:12:00
Quote Anchor link
Hallo,

Is er commando of mogelijkheid om een pagina te openen over de reeds weergegeven pagina heen? Dus een soort popup, maar dan in het zelfde window? Zodat je gewoon de positie kunt bepalen van de weer te geven pagina.

Groeten, Robert
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 05:13:59
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/12/2006 17:14:00
Quote Anchor link
Je kan een layer er overheen cssén?
 
CB2thephp

CB2thephp

04/12/2006 17:15:00
Quote Anchor link
Goeie keus arjan, ik gebruik dit ook het liefts veel gebruiksvriendelijkere, behalve als je het dan als popup reclame gebruikt :D.
 
Robert

Robert

04/12/2006 18:11:00
Quote Anchor link
Ja dat klinkt goed..
Maar hoe doe ik dat?!
 
Kalle P

Kalle P

04/12/2006 18:36:00
 
Robert

Robert

04/12/2006 21:13:00
Quote Anchor link
Beetje wazig website, ik ben al een stukkie verder met het volgende:
<div style="position:relative; font-size:50px; z-index:2;">
<img
src="1.JPG" name="show">
</div>
<div style="position:relative; top:-50; left:5; color:red; font-size:80px; z-index:1">
Content2</div>

Het probleem: De 2e content wordt nog voor een deel naar beneden geschoven zodat de afbeelding nooit gecentreerd boven content 2 komt.
Als ik de afbeelding naar beneden verplaats, schuift de content ook verder naar beneden. Ze lijken dus niet echt onder elkaar te zitten. Dit is niet zo als ik de afbeelding door tekst vervang.

Hoe kan dat en wat zou de oplossing zijn?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.