Pagina beveiligen met phpBB3 forum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/09/2008 12:51:00
Quote Anchor link
Weet iemand toevallig wat je voor PHP code neerzet voor het beveiligen van een pagina die gekoppeld is voor een phpBB3 forum?

Er is een extra pagina gemaakt die alleen bezocht mag worden door de geregistreerde leden. Onze dank is GROOT!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 06:05:32
 
- -

- -

03/09/2008 13:57:00
Quote Anchor link
http://wiki.phpbb.nl/Pagina_toevoegen_(phpBB3)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - -
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/09/2008 14:29:00
Quote Anchor link
Pagina toevoegen
Van phpBB.nl Wiki
Ga naar: navigatie, zoek
Deze pagina bevat geen tekst. U kunt naar deze term zoeken in andere pagina's of deze pagina bewerken.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/09/2008 14:31:00
Quote Anchor link
Als jij wilt dat gebruikers ingelogd moeten zijn om je extra pagina te bekijken is dat makkelijk te doen door een kleine code toe te voegen aan je PHP-bestand.

Voeg achter

$user->setup();

deze code toe:

if (!$user->data['is_registered'])
{
login_box('', $user->lang['LOGIN']);
 
- -

- -

03/09/2008 14:35:00
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

03/09/2008 14:47:00
Quote Anchor link
No worries, ik heb de pagina gevonden. Ga ermee aan het "prutsen".
DANK JE WEL voor de hint naar welke richting ik zou kunnen gaan |^-*|
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.