Pagina gesloten van 7 uur tot 22 uur

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ed

ed

30/04/2009 07:55:00
Quote Anchor link
Goedemorgen allemaal

ik ben op zoek naar een stukje script wat ik kan gebruiken op een bepaalde pagina te laden op bepaalde tijden
bv tussen 7 uur en 22 uur gesloten

ik heb het een en ander geprobeert maar ik kom er niet uit

hier is mijn voor beeld

if (date("H") >= 7) // alleen voor 7:00 uur
site_error_message("Foutmelding", "In verband met kinderen op deze site is de Porno theek geopend vanaf 22.00 uur tot 7.00 uur .");

if (date("H") < 22) // alleen na 22:00 uur
site_error_message("Foutmelding", "In verband met kinderen op deze site is de Porno theek geopend vanaf 22.00 uur tot 7.00 uur .");


Ik hoop dat jullie mij op de juiste weg kunnen zetten
mvg Ed
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:56:47
 
W W

W W

30/04/2009 08:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(date('H') >= 7 && date('H') =< 22 )
{

site_error_message("Foutmelding", "In verband met kinderen op deze site is de Porno theek geopend vanaf 22.00 uur tot 7.00 uur .");
}

?>


Zoiets?
 
Ed

ed

30/04/2009 08:58:00
Quote Anchor link
wow wat een goede snelle reaktie
thx man

werkt perfect

grtzz ed
 

30/04/2009 09:05:00
Quote Anchor link
ik zou wel die() gebruiken
 
Michel Exel

Michel Exel

30/04/2009 09:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(date('H') >= 7 && date('H') =< 22 )
{

die("Foutmelding", "In verband met kinderen op deze site is de Porno theek geopend vanaf 22.00 uur tot 7.00 uur .");
}

?>
 

30/04/2009 09:46:00
Quote Anchor link
Lekker "klantvriendelijk"....

Maar hoezo kunnen er overdag kinderen op je site zijn? Heb je soms euh, laten we zeggen, een spelletjes site waar dit opstaat ofzo?
 
Michel Exel

Michel Exel

30/04/2009 10:03:00
Quote Anchor link
@ karl

zie in de code de text *Porno theek*
een soort videotheek maar dan voor 18+
 
Ed

ed

30/04/2009 10:28:00
Quote Anchor link
klopt idd is een soort bioscoop op een site waar je avi kan afspelen
 
Michel Exel

Michel Exel

30/04/2009 11:08:00
Quote Anchor link
heb je een preview :-)
 
Ed

ed

30/04/2009 18:24:00
Quote Anchor link
Ja hoor

let wel op het is een torrent site

gewoone bios

xxx bios

mvg ed
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

30/04/2009 18:34:00
Quote Anchor link
@Michel: al die sites zijn hetzelfde, waarom vraag je in godsnaam om een preview?

Edit: Geen die() gebruiken. Dat maakt je website echt lelijk. Je doodt geen pagina!
Stuur iemand liever door naar een andere pagina waar je alles netjes op hebt staan en waarvan niet naar de website gegaan kan worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.