Pagina inhoud tonen, voor uitgevoerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bram Z

Bram Z

06/04/2005 13:46:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een soort script waarin een for loop zit die wel 2 minuten bezig is.

Nu zie ik maar de pagina achter 2 minuten. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik dat al te zien krijg voor hij klaar is ??

een voorbeeldje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
for($a=0;$a<1000;$a++){
eigen_functie(); //deze functie zal er voor zorgen dat alles langt duurt
echo 'deel '.$a.' is klaar<br>'."\n";
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:58:31
 
Bram Z

Bram Z

06/04/2005 19:05:00
Quote Anchor link
Niemand ??
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.