Pagina laad zeer traag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »
Rik Engelen

Rik Engelen

30/06/2008 13:49:00
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Ik gebruik op mijn website het onderstaande script.
Nu heeft dit altijd goed gewerkt maar sinds een aantal dagen gaat het zeer traag allemaal. Wij hebben namelijk ene aantal bedrijven toegevoegd aan onze website.

Kan het dat het door onderstaande script komt ?
link naar de pagina: http://allesvoorjehuis.nl/bedrijven/index.html

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
$query = mysql_query("select a.id, a.categorie from bedrijven_categorieen a LEFT JOIN bedrijven_hoofdcategorieen b ON a.id_hoofdcategorie = b.id where b.hoofdcategorie = \"Huis\" order by a.categorie asc");
        for($index=0; $index<mysql_num_rows($query);$index++)
        {
            $row = mysql_fetch_array($query);
            $categorie = stripslashes($row['categorie']);
            $id_categorie = $row['id'];
            $query2 = mysql_query("select id from bedrijven where id_bcategorie = \"".addslashes($id_categorie)."\" and ind_actief = \"Y\" and ind_zichtbaar_in_zoekmachine = \"Y\"");
            $aantal_bedrijven = mysql_num_rows($query2);
                // START EDIT
                    $urlomschrijving =     $categorie;
                    $id_pagina =         $id_categorie;
                // EIND EDIT
                    // alle niet-alphanumerieke tekens door streepjes vervangen, en strtolower
                    $naam_pagina_url = trim($naam_pagina_url);
                    $naam_pagina_url = strtolower(ereg_replace("[^A-Za-z0-9]", "-", $urlomschrijving));
                    while(strpos($naam_pagina_url, "--") !== false)
                    {
                        $naam_pagina_url = str_replace("--", "-", $naam_pagina_url);
                    }
                    if(substr($naam_pagina_url, -1) == "-")
                    {
                        // -id aan het eind toevoegen
                        $naam_pagina_url = $naam_pagina_url.$id_pagina;
                    }
                    else
                    {
                        // -id aan het eind toevoegen
                        $naam_pagina_url = $naam_pagina_url."-".$id_pagina;
                    }
                    unset($positie_evt_volgend_streepje);
                // START EDIT
                    $urlomschrijving1 = $naam_pagina_url;
                // EIND EDIT
            echo "<div class=\"bedrijven_col\"><ul><li><a href=\"/bedrijven/huis/vorige-pagina/bedrijven/categorienummer/".$urlomschrijving1."/zoekresultaat.html\">".htmlentities($categorie, ENT_QUOTES)." (".$aantal_bedrijven.")</a></li></ul></div>";
            if(fmod($index, 3) == "2")
            {
                echo "<div class=\"clearboth\"></div>";
            }
            unset($aantal_bedrijven);
        }
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 07:19:29
 
- SanThe -

- SanThe -

30/06/2008 13:57:00
Quote Anchor link
Ik vind dat trage wel meevallen.
 
Douwe

Douwe

30/06/2008 14:01:00
Quote Anchor link
Ik zie de fout ook niet direct, maar traag is het wel inderdaad, Fbug geeft 10.3 sec aan...
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

30/06/2008 14:14:00
Quote Anchor link
bij mij laad de pagina niet traag
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

30/06/2008 14:50:00
Quote Anchor link
DomainTools Exclusive
Email Search: is associated with about 1 domains
is associated with about 1,909 domains
Whois History: 1 record has been archived since 2008-03-28.
--> Reverse IP: 47 other sites hosted on this server.
Monitor Domain: [Monitor this domain] Set Free Alerts on allesvoorjehuis.nl

Misschien ligt het aan je host, die gebruikt zo te zien een shared server. En als het dan druk is kan jou site traag reageren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Daan Onbekend
 

30/06/2008 14:59:00
Quote Anchor link
ja bij mij is de site op een sec of 4 geladen, dus traag is dit niet te noemen. Maar het kan zijn zoals daan zegt dat het egwoon af hangt van het moment waarop je de site bezoekt
 
Rik Engelen

Rik Engelen

30/06/2008 15:26:00
Quote Anchor link
Het is een reseler server waar maar een paar domeinen opstaan.
als je een andere pagina van mijn site pakt van de menu opties onder in zie je dat het vele malen sneller gaat.
Het probleem zit ook in het zoeken via de zoekmachine dan duurt het soms wel 30 seconden voordat je resultaat krijgt.
Dit is sinds wij bedrijven hebben toegevoegd.
Daarvoor liep het als een trein. Hij moet nu denk ik veel meer records inlezen.

Is de code dan wel goed opgebouwd ?
 
- -

- -

30/06/2008 16:26:00
Quote Anchor link
Hij duurt ook ong 4 sec hier... niet mega traag ofzo..
 
- wes  -

- wes -

30/06/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Query in een for van een andere query is niet echt netjes, daar zou je al eens kunnen beginnen met zoeken.
 
Rik Engelen

Rik Engelen

30/06/2008 16:45:00
Quote Anchor link
Snap niet dat het bij de meeste zo snel is,
heb al op 2 locaties gekeken en heb nu een glasvezel verbinding.

als jullie bijvoorbeeld op schilder zoeken in de zoekmachine hoe lang duurd dit dan als ik vragen mag.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/06/2008 16:50:00
Quote Anchor link
Dan duurt het wat langer.

Trefwoord: schilder
Tijd: 12 seconden.
 
Rik Engelen

Rik Engelen

30/06/2008 17:10:00
Quote Anchor link
Is dat een probleem, Denk het namelijk wel dat mensen dan weg klikken.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/06/2008 17:17:00
Quote Anchor link
Dat is wel redelijk langzaam.
 
Rik Engelen

Rik Engelen

01/07/2008 09:54:00
Quote Anchor link
Wat kan ik aan de code doen, anders opbouwen bijvoorbeeld ?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.