Pagina nummer opnieuwe laden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »
Kees -

Kees -

09/11/2010 10:00:01
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met het maken van een site die gegevens uit de database haalt en achter elkaar neerzet. Nu heb ik dit dan ook voor elkaar en doet die de pagina nummering ook goed weergeven. Alleen nu heb ik een drop down er ingemaakt dat je op bepaalde gegevens kan filteren, dit doet die dan ook gewoon alleen hij doet dan niet de pagina nummering opnieuw laden waardoor die als nog alles laat zien als ik er op klik.

Hoe kan ik er voor zorgen dat die dat wel doet?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:11:16
 
- Mark -

- Mark -

09/11/2010 11:15:42
Quote Anchor link
Door de huidige pagina mee te geven aan het action gedeelte van het formulier waar je dropdown in zit?
Gewijzigd op 09/11/2010 11:15:58 door - Mark -
 
Kees -

Kees -

11/11/2010 13:47:19
Quote Anchor link
Hoe doe ik dit?

Dit is mijn huidige code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
<?php
include("config.php");


    if(isset($_GET['hoeveel'])&&is_numeric($_GET['hoeveel'])) $hoeveel = $_GET['hoeveel'];
    else $hoeveel = 6;

    $query = mysql_query("select count(*) as num from voorbeelden");
    $counter = mysql_result($query, 0, "num");

    $pages = $counter / $hoeveel;
    $pages = ceil($pages);

    if(isset($_GET['pag'])&&$_GET['pag'] <= $pages&&$_GET['pag']>0&&is_numeric($_GET['pag'])) $pag = $_GET['pag'];
    else $pag = 1;
    
    $first_result = $pag * $hoeveel - $hoeveel;
    $query = mysql_query("select * from voorbeelden order by id desc limit ".$first_result.", ".$hoeveel);

    function
render_arrow($kind,$pag,$pages,$hoeveel)
    {

        $pag_back = $pag-1;
        $pag_next = $pag+1;
        if($kind == "back")
        {

            echo '';
            if($pag > 1) echo '';
            echo '';
        }

        if($kind == "forward")
        {

            echo '';
            if($pag < $pages) echo '';
            echo '';    
        }
    }

echo '<div id="selecteer">
    <form action="../sdu/voorbeelden.php" method="POST">
            <select name="dropdownn">
                <option value="1">Site1</option>
                <option value="2">Site2</option>
                <option value="3">Site3</option>
                <option value="4">Site4</option>
            </select>
        <input type="submit" name="submit" value="Selecteer"></form></div>
        
<div id="uitloggen"><a href="uitloggen.php">Uitloggen </a></div>'
;

if(isset($_POST['submit'])){
  if(isset($_POST['dropdownn'])) {
    $sDropdownValue = mysql_real_escape_string($_POST['dropdownn']);
    $query = mysql_query("
      SELECT *
      FROM voorbeelden
      WHERE site1 = '"
.$sDropdownValue."'
    "
);

    $teller = 0;
        while($r=mysql_fetch_array($query))
        {
    
            $id=$r["id"];
            $titelb=$r["titelb"];
            $beschrijving=$r["beschrijving"];
            $link=$r["link"];
            $imagelink=$r["imagelink"];
                if($teller == 0){
                    echo '
                    <div id="voorbeeld">
                        <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                        <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                        <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                        <div id="imageaf"><a target="_blank" href="'
.$link.'"><img src="'.$imagelink.'"></a></div>
                    </div>
                    '
;
            $teller = 1;
            }
else{
                    echo '
                    <div id="voorbeeld2">
                        <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                        <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                        <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                        <div id="imageaf"><a target="_blank" href="'
.$link.'"><img src="'.$imagelink.'"></a></div>
                    </div>
            '
;
            $teller = 0;}
        
        }
    }
}

    
$teller = 0;
    while($r=mysql_fetch_array($query))
    {
    
        $id=$r["id"];
        $titelb=$r["titelb"];
        $beschrijving=$r["beschrijving"];
        $link=$r["link"];
        $imagelink=$r["imagelink"];
            if($teller == 0){
                echo '
                <div id="voorbeeld">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><a target="_blank" href="'
.$link.'"><img src="'.$imagelink.'"></a></div>
                </div>
                '
;
        $teller = 1;
        }
else{
                echo '
                <div id="voorbeeld2">
                    <div id="titel">'
.$titelb.'</div>
                    <div id="beschrijving">'
.$beschrijving.'</div>
                    <div id="links"><a target="_blank" href="'
.$link.'">Bezoek uiting</a></div>
                    <div id="imageaf"><a target="_blank" href="'
.$link.'"><img src="'.$imagelink.'"></a></div>
                </div>
                
        '
;
        $teller = 0;
        
        }
    }


    
    echo '<div id="paginas">';
function
render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel)
        {

            $i = 1;
            
            while($i<=$pages)
            {

                echo '<a ';
                if($i!=$pag) echo 'href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$i.'&hoeveel='.$hoeveel.'"';
                echo '>'.$i.'</a>&nbsp;&nbsp;';
                $i++;
            }
        }

        
        $pagnavmin = $pag-1;
        $pagnavplus = $pag+1;
        
                render_arrow(back,$pag,$pages,$hoeveel);
                render_arrow(forward,$pag,$pages,$hoeveel);
                    if ($pag > 1) {
                echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavmin.'&hoeveel='.$hoeveel.'">Vorige - </a>';
                     }

        render_pagenumbers($pag,$pages,$hoeveel);
            
                if ($pag < $pages){
                    echo '<a href="voorbeelden.php?pagina=voorbeeld&pag='.$pagnavplus.'&hoeveel='.$hoeveel.'">- Volgende</a>';
            }

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.