Pagina openen in nieuw venster PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maarten

Maarten

07/02/2005 19:49:00
Quote Anchor link
Hoi,

Hoe kun je met header("Location: blablabla.php); die blablabla.php laten openen in een nieuwe pagina ?
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 23:09:00
 
Marijn

Marijn

07/02/2005 19:53:00
Quote Anchor link
Daarvoor moet je dan geen header gebruiken.. de header is ervoor dat de pagina waarop je je bevind wordt doorgestuurd..
je kan natuurlijk altijd gewoon een pagina via een pop-up.. of ene target op laten komen..
 
Marien xD

Marien xD

07/02/2005 20:06:00
Quote Anchor link
voor meer info kijk je eens op www.leejoo.nl en dan onder generatoren en dan popup gen 2

Have fun
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.