pagina opvragen gaat niet goed

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Remco schrubben

remco schrubben

17/12/2011 20:22:43
Quote Anchor link
Voor mijn website heb ik een admin panell die ik al enige tijd gebruik.
Deze maakt gebruik van Pagina detectie in een settings.php
Deze zit er als volgt uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>?php
if(isset($_GET['pagina'])) {
   $pagina = $map.basename($_GET['pagina']).".php"; // De totale map en bestandnaam bepalen
   if(!file_exists($pagina)) {
       $pagina = $pagina404;
   }
}  else {
   $pagina = $paginahome;
}
?>


Nu werkt dus totaal super en geen klachten over.
Maar nu is het zo dat wij een script hebben gekregen die een ?id= nodig heeft om op de volgende pagina de te gebruiken id voor handen hebben.

In combinatie met het bovenstaande kunnen wij nu niet de gevraagte pagina verkrijgen. Nu was ik opzoek na iemand die mij een mogelijke oplossing kan bieden voor het probleem.

URL's waarmee het goed werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
index.php?pagina=poll_bewerken

Gewenste URL:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
index.php?pagina=poll_bewerken?id=' . htmlspecialchars( $row['id'] ) . '
Gewijzigd op 17/12/2011 20:23:06 door Remco schrubben
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:49:09
 
- SanThe -

- SanThe -

17/12/2011 20:39:49
Quote Anchor link
Er kan maar EEN vraagteken in een url staan.

Dus dit gaat niet:
index.php?pagina=poll_bewerken?id=' . htmlspecialchars( $row['id'] ) . '

De tweede vraagteken moet een & zijn.
 
Remco schrubben

remco schrubben

17/12/2011 20:48:48
Quote Anchor link
Man wat dom.
Dat ik dat zelf niet zag, tijd om een bak koffie te pakken denk ik.
Het is idd een 2e optie die je aanroept en die moet idd altijd emt een & gedaan worden. Zoals ik hem had was het een eerste optie.

- SanThe - Bedankt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.