pagina redirecten en parameter meegeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dirk Renes

Dirk Renes

28/10/2011 10:54:06
Quote Anchor link
Ik wil een pagina redirecten en vervolgens een aantal parameters meegeven, hoe kan ik dat gaan doen. redirecten is niet zo moeilijk alleen ik kom er niet echt uit hoe je die parameters meegeeft.

Zo moet het zijn

http://localhost/website/index.php?l=EN&m=stock&s=stock&t=Warehouse => hier wordt hij verwezen naar help

http://localhost/website/help.php?l=EN&m=stock&s=stock&t=Warehouse => hier moet de zelfde url als boven in komen te staan
Gewijzigd op 28/10/2011 11:07:26 door Dirk Renes
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:53:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/10/2011 11:06:11
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location: http://www.johndoe.com/?id=".$_GET['id']."&action=".$_GET['actie']);
?>
Gewijzigd op 28/10/2011 11:06:21 door - Ariën -
 
Dirk Renes

Dirk Renes

28/10/2011 11:14:46
Quote Anchor link
thanks

Toevoeging op 28/10/2011 11:32:39:

Nu heb ik dus ook nog wat met bookmarks gedaan en geef ik hem op de index t=#kaas en wil ik dat er op help.php alleen #kaas komt te staan. ik neem aan dat een simpele wijziging is maar hoe?

Toevoeging op 28/10/2011 11:55:01:

al opgelost
Gewijzigd op 28/10/2011 11:36:38 door Dirk Renes
 
- SanThe -

- SanThe -

28/10/2011 12:07:49
Quote Anchor link
Altijd de oplossing vermelden.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

31/10/2011 13:51:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
"&#=".$_GET['t']);
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.