Pagina Refresh na inloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Martin Wveld

Martin Wveld

17/06/2010 11:06:12
Quote Anchor link
Ik heb een inlog-systeem waarbij form-gegevens van login.php naar login_get.php worden gestuurd (door middel van js). login_get.php geeft dan de tekst wel- of niet ingelogd terug. Maar ik wil ook dat de pagina dan meteen gerefreshed wordt. Ik heb dat op de volgende manier geprobeerd:

1. Bij de tekst die login_get.php terug geeft <meta http-equiv=refresh content=0; url=> toe te voegen. (Dit werkt alleen in Google Chrome).

of

2. Door middel van header("Refresh: 3; URL='/'/"); Maar dit werkt niet in IE, FF en GC ...

Iemand een idee hoe het wel kan?
Bij voorbaat dank!


Een deel van het js gedeelte:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
...
function
checklogform(username, wachtwoord, tijdlog) {
        http.abort();
        http.open("GET", "login_get.php" + "?gebruikersnaam=" + username + "&wachtwoord=" + wachtwoord + "&tijdlog=" + tijdlog, true);
http.onreadystatechange=function() {
            if(http.readyState == 4) {
                document.getElementById('logresponse').innerHTML = http.responseText;
                
                
            }
...

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 05:31:02
 

17/06/2010 11:08:29
Quote Anchor link
Je kunt bijvoorbeeld document.location = document.location; onder regel acht zetten. Wellicht zijn er wel nettere oplossingen.
Zoals bijvoorbeeld location.reload().
Gewijzigd op 17/06/2010 11:09:34 door
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2010 11:19:49
Quote Anchor link
Wat is het nut van een asynchrone request als je direct daarna de hele pagina wilt verversen? Is het dan niet logischer om gewoon een synchrone request uit te voeren waardoor de pagina direct al vernieuwd wordt?

Of wil je alleen bij een succesvolle login attempt de pagina vernieuwen? In dat geval zul je in je JS nog wel de reactie moeten controleren om te zien of het inloggen gelukt is.
 
Martin Wveld

Martin Wveld

17/06/2010 11:30:20
Quote Anchor link
Ja klopt, ik wil alleen bij een succesvolle login een refresh hebben.
Wat zijn dan de mogelijkheden in JS om te controleren of het inloggen gelukt is?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2010 11:38:54
Quote Anchor link
Door te kijken welke waarde je PHP loginscript terug stuurt? Als je die een 1 (bij succes) of een 0 (bij mislukt) terug laat geven, kun je daar in JS wel de juiste actie op ondernemen. Dat is een kwestie van een if-statement gebruiken waarin je de responseText controleert...
 
Martin Wveld

Martin Wveld

17/06/2010 11:51:50
Quote Anchor link
Oké dat werkt! :) Bedankt...

Heb het nu zo gedaan:

login_get.php geeft echo 3;

JS dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?...    http.onreadystatechange=function() {
    if(http.readyState == 4) {
    if (http.responseText == 3) {
    document.location = document.location;
    document.getElementById('logresponse').innerHTML = 'Succesvol ingelogd';
    }
    else{
    document.getElementById('logresponse').innerHTML = http.responseText;
    }
    }
...
?>


En het werkt! :) Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.