Pagina rekt uit bij lange zinnen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP er

PHP er

08/07/2013 16:06:20
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb op mijn website een tabel staan, zodra je daar bijvoorbeeld neerzet:

berichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtberichtbericht

Rekt de hele pagina uit, omdat het een lange zin is. Mijn vraag is, wat kan ik daar aan doen?

Ik heb al geprobeerd de breedte van de tabel te wijzigen naar pixels ipv procenten, maar dat helpt niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:09:12
 
Joep de Jong

Joep de Jong

08/07/2013 16:09:23
Quote Anchor link
Deze site heeft het zo te zien ook,
je kan een div aanmaken waarin je een width op een bepaalde breedte zet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2013 16:09:39
Quote Anchor link
word-wrap:break-word; toepassen in CSS.
Zou overigens ook niet misstaan op dit forum :-P
Gewijzigd op 08/07/2013 16:11:16 door - Ariën -
 
PHP er

PHP er

08/07/2013 16:11:17
Quote Anchor link
Joep de Jong op 08/07/2013 16:09:23:
Deze site heeft het zo te zien ook,
je kan een div aanmaken waarin je een width op een bepaalde breedte zet


Hahaha, ik zag het ook. Ik heb de div ingesteld, dank je.

Is er ook een manier om die zin automatisch naar de volgende regel te doen? (voor de duidelijk, de zin komt uit een php echo.)

Nu gaat de zin zeg maar nog gewoon door, terwijl het probleem met de template nu opgelost is haha.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2013 16:12:58
Quote Anchor link
word-wrap moet werken met CSS. Heb het net nog uitgetest in dit topic met Firebug.
Gewijzigd op 08/07/2013 16:13:23 door - Ariën -
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/07/2013 16:17:03
Quote Anchor link
M de Haan op 08/07/2013 16:06:20:
...Rekt de hele pagina uit, omdat het een lange zin is.


Nee; dat is omdat het een lang woord is.
Bij een zin met normale woorden gebeurt dit niet.
 
PHP er

PHP er

08/07/2013 16:18:24
Quote Anchor link
- Aar - op 08/07/2013 16:12:58:
word-wrap moet werken met CSS. Heb het net nog uitgetest in dit topic met Firebug.



Hmm, bij mij pakt hij hem niet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
        <td valign='top' width='254px' syle='word-wrap:break-word;'><? echo ubb($topic['bericht']); ?></td>


Wat gaat er fout?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2013 16:27:14
Quote Anchor link
'syle', daar mist een 't' ;-)
 
PHP er

PHP er

08/07/2013 16:34:39
Quote Anchor link
- Aar - op 08/07/2013 16:27:14:
'syle', daar mist een 't' ;-)



:')

Hij doet het! Thanks!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.