Pagina te laag

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

L P

L P

26/05/2008 22:08:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem met mijn site
http://esmargraten.nl

Zoals je ziet is het textblok en het menu te laag in verhouding met het logo (Wat nog aangepast wordt)

hier is mijn relevante CSS code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
/* Header */

#header {
    width: 700px;
    height: 220px;
    margin: 0 auto;
    background: url(images/img02.jpg) no-repeat right top;
}

/* Logo */

#logo {
    float: left;
    width: 220px;
    height: 220px;
    background: #AD1011 url(images/img03.jpg);
}

#logo h1, #logo h2 {
    margin: 0;
    text-transform: lowercase;
    text-align: center;
    font-weight: normal;
}

#logo h1 {
    padding: 120px 0 0 0;
    background: url(images/img04.jpg) no-repeat 50% 30px;
    letter-spacing: -1px;
    font-size: 36px;
}

#logo h2 {
    font-size: 18px;
}

#logo a {
    text-decoration: none;
    color: #FFFFFF;
}

/* Page */

#page {
    width: 700px;
    margin: 0 auto;
}

/* Content */

#content {
    float: right;
    width: 430px;
    padding: 20px;
    background: #FFFFFF url(images/img07.gif) no-repeat left bottom;
}

/* Sidebar */

#sidebar {
    float: left;
    width: 220px;
    padding-top: 10px;
}

#sidebar a {
    color: #3699E4;
}

#sidebar ul {
    margin-left: 0;
    padding-left: 0;
    list-style: none;
    font-size: 92%;
}

#sidebar ul li {
    padding: 5px 14px;
    background: url(images/img13.gif) no-repeat 0px 12px;
    border-top: 1px solid #0B0B0B;
}

#sidebar ul li.first {
    border: none;
}

#sidebar ul li h2 {
    margin: 0;
    font-size: 100%;
}

#sidebar ul li h3 {
    margin: 0;
    font-size: 92%;
}

#sidebar ul li p {
    margin: 0;
}

.boxed {
    margin-bottom: 10px;
    background: #000000 url(images/img10.gif) no-repeat left bottom;
}

.boxed .title {
    height: 30px;
    margin: 0;
    padding: 10px 0 0 10px;
    background: #5EB2ED url(images/img08.jpg) no-repeat;
    font-size: 16px;
    font-weight: bold;
    color: #000000;
}

.boxed .content {
    padding: 15px;
    background: url(images/img09.gif) repeat-x;

Dit is dus niet de volledige code. als jullie meer nodig hebben hoor ik het wel
nog even het gedeelte dat ik in php gebruik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<link href="default.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>
<body>
<div id="wrapper">
<div id="header"></div>
<div id="page">
    <div id="content">
<div>
PAGINA
<div id=\"sidebar\">
<div id=\"news\" class=\"boxed\">
    <h2 class=\"title\">{$row2['catagorie']}</h2>
            <div class=\"content\">
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 09:53:59
 
Pieter Boussaer

Pieter Boussaer

26/05/2008 22:14:00
Quote Anchor link
Bij header heb je
#header {
width: 700px;
height: 220px;
margin: 0 auto;
background: url(images/img02.jpg) no-repeat right top;
}
maar je afbeelding heeft maar een hoogte van 103px

dus als je height: 103px;
Zet komt de menu tegen de header
 
Woxx

Woxx

27/05/2008 10:41:00
Quote Anchor link
<style type="text/css">
<!--
body {
margin-top: 0px;
}
-->
</style>

Dit heb je al geplaatst, heb je meschien niet een <br /> er staan ? Of je tabel of div geen goede verhouding ?
 

27/05/2008 10:44:00
Quote Anchor link
nevermind ;p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Mitchell

Mitchell

27/05/2008 10:45:00
Quote Anchor link
Zet even text-align: center; op je body en text-align: left; op je #page. Alleen margin: 0 auto; gebruiken werkt niet in IE. ;]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.