Pagina titel op index?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henke van der bunt

Henke van der bunt

19/02/2011 20:09:19
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zoek een soort Script waar ik de pagina titel mee kan ophalen.

Ik wil zeg maar op index.php op een plek %pagina_titel% bijvoorbeeld neerzetten.

Dus dan moet ik een soort script hebben dat ik in de Geinclude pagina's plak. dat ik daar de titel neer kan typen.

Weet iemand wat ik bedoel?

Mvg, Henk
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 11:13:52
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

19/02/2011 21:18:48
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
// bijv config.php
$title = 'De website titel';

// index.php

include 'config.php';
Echo '<title>' . $title . '</title>';
?>


Dit bedoel je?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

19/02/2011 21:29:28
Quote Anchor link
@jordi,
ik denk dat hij bedoelt dat hij van elke pagina de titel wil dusniet alleen van een
pagina.
 
Henke van der bunt

Henke van der bunt

19/02/2011 21:58:07
Quote Anchor link
Wesley PHP op 19/02/2011 21:29:28:
@jordi,
ik denk dat hij bedoelt dat hij van elke pagina de titel wil dusniet alleen van een
pagina.


maar ik kan er wel wat mee. dat wat op config staat op elke pagina doen. bedankt voor het meedenken!
 
Mitchel V

Mitchel V

20/02/2011 17:11:01
Quote Anchor link
Je moet dan goed naar de bouw van je website kijken


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
include('config');

if(isset($_GET['login']{
if (file_exists('login.php')) {
    include('login.php');
}
else{
echo 'pagina niet gevonden';
}
}
else{
// home pagina
}
?>


<html>
<head>
<title>Website Naam - <?php echo $titel; ?></title>
</head>
<body>
<div class="content">
<?php echo $content; ?>
</div>
</body>
</html>


login.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$titel
= 'Login';

$content .= 'Login scherm etc';
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.