Pagina's Beveiligen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Harm

Harm

02/08/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Ik heb een login systeem Die nu heel goed werkt. En in de readme.html zat ook een stukje script hoe je pagina's kan beveiligen. Het werkt wel als je bent ingelogd zegt hij dat je bent en ingelogd. En andersom werkt die ook Alleen als ik dit script in de pagina zet geeft hij een foutmelding het script is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
    session_start();

    if(session_is_registered('memberid')){
    echo "Jah, je bent ingelogd";
    }

    else{
    echo "Jammer dan !, eerst ff inloggen";
    }

    ?>


En de foutmelding die ik krijg als ik naar de pagina ga is:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/adc1/koffiemolen.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/adc1/koffiemolen.php on line 2

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/adc1/koffiemolen.php:1) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/adc1/koffiemolen.php on line 2
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 00:59:29
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

02/08/2007 20:18:00
Quote Anchor link
include je al je al je pagina's in de index?
welke pagina is dit ?

geeft hij enkel de fout op deze pagina of op meerdere ?

welke sessie maakt hij aan tijdens het inloggen ?
 
Harm

Harm

02/08/2007 20:21:00
Quote Anchor link
Ja ik include alle pagina's in de index.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

02/08/2007 20:23:00
Quote Anchor link
dan heb je waarscheinlijk in de index.php/ index.html
ook al een session_start(); staan waarscheinlijk en je kan geen sessions starten als er al 1 gestart is.. dus als je alleen via de index include is de session_start(); in de index voldoende en kan je die in je script die je hierbij gepost hebt weghalen....
 
Harm

Harm

02/08/2007 20:29:00
Quote Anchor link
Dan doet hij het niet meer. Dan geeft hij de foutmelding niet meer. Maar dan werkt de functie niet meer :(
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

02/08/2007 20:34:00
Quote Anchor link
welke functie ?
wat voor melding geeft hij ?

iets meer informatie graag......
 
Mike

Mike

02/08/2007 20:36:00
Quote Anchor link
Ik heb ook zo'n inlogsysteem gescript. Gerbuik dezelfde metode voor inlogcheck en ik gebruik altijd een config.php file die wordt geincluded. Hierin staat dan session_start();, dus hoef ik die niet telkes te starten.

Ik heb wel een probleem met me session. Soms is het geval dat als ik me net ingelogd heb er na een korte tijd weer uitgelogd wordt. Er staat dan na bijv. 20 sec. dat ik niet ingelogd ben, terwijl de session maxtime op 1200 staat... Wat is daar the cause van?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mike
 
Harm

Harm

02/08/2007 20:46:00
Quote Anchor link
Nu werkt de functie niet meer.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

02/08/2007 20:47:00
Quote Anchor link
Tip:

Probeer zelf je inlog systeem te maken dan weet je zeker dat er niks in staat wat je er niet in wilt hebben en dat je alles weet over wat er gebeurt en je leert er ook zelf weer van....

en als het dan niet leukt kan je het altijd hier vragen als je het zelf ook maar probeerd.....
 
EricW.

EricW.

02/08/2007 22:02:00
Quote Anchor link
Hallo tja dat is het net wij komen er niet meer uit wij zien de fout niet wij beginnen net en willen graag leren maar soms heb je een hulpje nodig

kijk maar eens op onze site zo ver zijn we al http://adc1.dj-harm.nl/

maar wij willen graag enkele pagina's beveiligen voor leden maar wij komen er zelf niet uit
 
Mark L

Mark L

02/08/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Ik heb het al zo vaak gezegd, nog maar een keer:
Er is ooit tegen mij verteld, dat je beter je scripts niet met <? kan beginnen, maar gewoon met <?php, omdat <? fouten kan veroorzaken!

En doe nou niet eigenwijs, omdat de korte manier 3 bytes scheelt.. Want als dat zo is, dan kan je beter je tabs enzo ook weghalen ;-)

Edit:
Misschien een ideetje om bij te houden hoeveel topics jullie hier al over hebben gemaakt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
EricW.

EricW.

02/08/2007 22:33:00
Quote Anchor link
Oke Mark dat hebben wij ook al gedaan maar dan komen wij er nog niet uit
dan verandert niets het gaat gewoon dat we niet weten hoe wij dit moeten aanpakken war de fout zit
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

02/08/2007 22:42:00
Quote Anchor link
opzicht als je een pagina wilt beveiligen mee ik aan dat je aantal dingen nodig hebt...

- wat is de naam van de session
- welke users wil je toelaten (userlevel)
- enze

Stel:
Je hebt een session en die vul je tijdens het inloggen en deze session heet data en je hebt op je website ook een aantal userlevels (user/mod/admin)

met die data kan je al een pagina beveiligen....
voorbeeldje:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?PHP
if(isset($_SESSION['data']) && $userlevel == 10) // 10 = admin
{
///// Code als de user als admin is toegestaan.....
}
else
{
/// Code als de user geen admin is of niet is toegestaan......
}
?>


Hoopelijk heb je hier iets aan..

Groetjes & succes.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

02/08/2007 22:46:00
Quote Anchor link
Offtopic:

De opzet van de pagina is wel erg overbodig ingewikkeld. Ik zie tabellen en allemaal automatisch door DreamWeaver gegenereerde styles in de code. Hebben jullie de pagina's allemaal in de Design View gemaakt?
 
EricW.

EricW.

03/08/2007 06:53:00
Quote Anchor link
Hallo Jan we werken met Office SharePoint
 
GaMer B

GaMer B

03/08/2007 07:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<? // Verander dit in <?php
    session_start(); // Haal die tab hier eens weg???

    if(session_is_registered('memberid'))
    {
// Naar de volgende regel gezet
    echo "Jah, je bent ingelogd";
    }

    else
    { // Naar de volgende regel gezet
    echo "Jammer dan !, eerst ff inloggen"; // Een uitroepteken vóór een komma?
    }
?>
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

03/08/2007 07:50:00
Quote Anchor link
Uit het PHP manual:
Quote:
Note: If $_SESSION (or $HTTP_SESSION_VARS for PHP 4.0.6 or less) is used, use isset() to check a variable is registered in $_SESSION.
 
Harm

Harm

03/08/2007 18:57:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 03.08.2007 07:40:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<? // Verander dit in <?php
    session_start(); // Haal die tab hier eens weg???

    if(session_is_registered('memberid'))
    {
// Naar de volgende regel gezet
    echo "Jah, je bent ingelogd";
    }

    else
    { // Naar de volgende regel gezet
    echo "Jammer dan !, eerst ff inloggen"; // Een uitroepteken vóór een komma?
    }
?>
[/quote]

Bedankt hij werkt nu. Maar ik werk op de site met includes. En als ik dat met dit script doe geeft die een foutmelding.
 
Frank -

Frank -

03/08/2007 18:59:00
Quote Anchor link
Quote:
geeft die een foutmelding
En deze melding is zo geheim dat wij hem niet mogen weten?

Hoe denk je dat wij je nu kunnen helpen?
 
Harm

Harm

03/08/2007 19:02:00
Quote Anchor link
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/test/index.php:5) in /home/sis0049/domains/dj-harm.nl/public_html/test/test2.php on line 2
 
Frank -

Frank -

03/08/2007 19:08:00
Quote Anchor link
Zie link.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.