Pagina's

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 10:32:45
Quote Anchor link
Goede morgen allemaal.
Ik ben de laatste tijd aan het knooien met pagina's.

Zo ziet mijn code eruit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<?php
                        $tbl_name1
="tablename";
                        $adjacents1 = 3;
                        $query1 = "SELECT COUNT(*) as num1 FROM $tbl_name1 WHERE type='2' AND active='1' ORDER BY date DESC";
                        $total_pages1 = mysql_fetch_array(mysql_query($query1));
                        $total_pages1 = $total_pages1[num1];
                        
                        $targetpage1 = "book.php";
                        $limit1 = 10;
                        $linkpage = $_GET['linkpage'];
                        if($linkpage)
                            $start1 = ($linkpage - 1) * $limit1;     
                        else
                            $start1 = 0;                            
                        $sql2 = "SELECT * FROM $tbl_name1 WHERE type='2' AND active='1' ORDER BY date DESC LIMIT $start1, $limit1";
                        $result3 = mysql_query($sql2);
                        if ($linkpage == 0) $linkpage = 1;                    
                        $prev1 = $linkpage - 1;                            
                        $next1 = $linkpage + 1;                            
                        $lastpage1 = ceil($total_pages1/$limit1);        
                        $lpm11 = $lastpage1 - 1;                        
                        
                        $pagination1 = "";
                        if($lastpage1 > 1)
                        {
    
                            $pagination1 .= "<div class=\"pagination\" align=\"center\">";
                            //previous button
                            if ($linkpage > 1)
                                $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$prev1\">« Vorige</a>";
                            else
                                $pagination1.= "<span class=\"disabled\"></span>";    
                            
                            //pages    
                            if ($lastpage1 < 7 + ($adjacents1 * 2))
                            {
    
                                for ($counter1 = 1; $counter1 <= $lastpage1; $counter1++)
                                {

                                    if ($counter1 == $linkpage)
                                        $pagination1.= "<span class=\"current\">$counter1</span>";
                                    else
                                        $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$counter1\">$counter1</a>";                    
                                }
                            }

                            elseif($lastpage1 > 5 + ($adjacents1 * 2))
                            {

                                if($linkpage < 1 + ($adjacents1 * 2))        
                                {

                                    for ($counter1 = 1; $counter1 < 4 + ($adjacents1 * 2); $counter1++)
                                    {

                                        if ($counter1 == $linkpage)
                                            $pagination1.= "<span class=\"current\">$counter1</span>";
                                        else
                                            $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$counter1\">$counter1</a>";                    
                                    }

                                    $pagination1.= "...";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$lpm11\">$lpm11</a>";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$lastpage1\">$lastpage1</a>";        
                                }

                                elseif($lastpage1 - ($adjacents1 * 2) > $linkpage && $linkpage > ($adjacents1 * 2))
                                {

                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=1\">1</a>";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=2\">2</a>";
                                    $pagination1.= "...";
                                    for ($counter1 = $linkpage - $adjacents1; $counter1 <= $linkpage + $adjacents1; $counter1++)
                                    {

                                        if ($counter1 == $linkpage)
                                            $pagination1.= "<span class=\"current\">$counter1</span>";
                                        else
                                            $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$counter1\">$counter1</a>";                    
                                    }

                                    $pagination1.= "...";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$lpm11\">$lpm11</a>";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$lastpage1\">$lastpage1</a>";        
                                }

                                else
                                {
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=1\">1</a>";
                                    $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=2\">2</a>";
                                    $pagination1.= "...";
                                    for ($counter1 = $lastpage1 - (2 + ($adjacents1 * 2)); $counter1 <= $lastpage1; $counter1++)
                                    {

                                        if ($counter1 == $linkpage)
                                            $pagination1.= "<span class=\"current\">$counter1</span>";
                                        else
                                            $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$counter1\">$counter1</a>";                    
                                    }
                                }
                            }
                        
                            //next button
                            if ($linkpage < $counter1 - 1)
                                $pagination1.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$next1\">Volgende »</a>";
                            else
                                $pagination1.= "<span class=\"disabled\"></span>";
                            $pagination1.= "</div>\n";        
                        }

                                  $nr1 = $start1;
                                 if(mysql_num_rows($result3) > 0){    
                                 while ($row1 = mysql_fetch_array($result3))
                                 {

                                ?>


Het probleem is nu. Als ik op volgende klik dan krijg ik een witte pagina. De hij moet dan naar pagina book.php nextpage gaan.

Ziet iemand hier zo een knullige fout?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 16:42:36
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/04/2012 11:20:26
Quote Anchor link
Zet bovenaan (altijd doen bij het developpen):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',true);
?>
 
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 11:23:05
Quote Anchor link
Fout nummer1;

Notice: Undefined index: linkpage in

dat is;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$linkpage
= $_GET['linkpage'];
?>


Nummer 2;
Notice: Use of undefined constant num1 - assumed 'num1' in

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$total_pages1
= $total_pages1[num1];
?>


Ik zie er niks fouts aan.

Toevoeging op 05/04/2012 11:29:16:

Bij de linkpage heb ik het volgende van gemaakt maar dat haalt ook niks uit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(!isset($_GET['linkpage']))
{

    $linkpage = $_GET['linkpage'];
}

?>
 
Gerhard l

gerhard l

05/04/2012 11:41:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$total_pages1
= $total_pages1['num1'];

if(isset($_GET['linkpage']))
{

    $linkpage = $_GET['linkpage'];
}


?>
 
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 11:44:30
Quote Anchor link
Dat werkt ook niet. De linkpage wordt hier in de get gezet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$pagination1
.= "<a href=\"$targetpage1?linkpage=$next1\">Volgende &raquo;</a>";
?>


Maar dan krijg ik gelijk Notice: Undefined index: linkpage in bij de eerste $linkpage.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/04/2012 11:47:05
Quote Anchor link
Blijkbaar heb je voor je isset() nog een $_GET['linkpage'] staan?
 
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 11:55:24
Quote Anchor link
Nee dat staat er niet boven. Alleen een $_GET['page'] Maar dat is van een andere tabel op dezelfde pagina.
 
Gerhard l

gerhard l

05/04/2012 11:56:38
Quote Anchor link
Heb je wel een else gedaan? Dan is je $_GET linkpage dus niet meegestuurd..
 
Erwin H

Erwin H

05/04/2012 12:00:32
Quote Anchor link
Je hebt wel dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(!isset($_GET['linkpage']))
{

    $linkpage = $_GET['linkpage'];
}

?>

veranderd naar dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(isset($_GET['linkpage']))
{

    $linkpage = $_GET['linkpage'];
}

?>

Zoals Gerhard al aangaf? Wat jij deed klopte namelijk niet.
Krijg je dan nog steeds de fout, zet dan dit even bovenaan zodat je weet wat er precies in je GET array zit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r( $_GET );
?>
 
Joey Schroder

Joey Schroder

05/04/2012 12:07:35
Quote Anchor link
Naja ik herschrijf de hele pagina wel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.