Pagination probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »
Tom Wellink

Tom Wellink

18/08/2010 09:53:29
Quote Anchor link
Beste gebruikers,

Ik krijg het maar niet werkende om de wallpapers op een pagina te laten tonen met pagination, dit is momenteel mijn code :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<td class="tableback"> <?php
                     $pagination
= new Pagination($limit, $rows, $page, $location);
if(isset($_GET['code'])){
$code=$_GET['code'];
$start = $pagination->prePagination();
$cat = mysql_query("SELECT * FROM iphone WHERE code='".mysql_real_escape_string($code)."'ORDER BY id DESC LIMIT $start, 12");

$rows = mysql_num_rows($cat);

    while($row = mysql_fetch_array($cat)) {    
?>



               <div class="wallpaper-iphonepreview"><a href="achtergrond_iphone4.php?view=<?php echo $row['id']; ?>&naam=<?php echo $row['naam']; ?>"><img class="wallpaper" src="./iphonethumb/<?php echo $row['thumb']; ?>" alt="<?php echo $row['naam']; ?>" /></a>
                     <h4><?php echo $row['naam']; ?></h4>
                     <a class="view-link" href="achtergrond_iphone3.php?view=<?php echo $row['id']; ?>&naam=<?php echo $row['naam']; ?>"><?php echo $row['naam']; ?></a>
                      <a class="view1-link" href="achtergrond_iphone4.php?view=<?php echo $row['id']; ?>&naam=<?php echo $row['naam']; ?>"><?php echo $row['naam']; ?></a></div>
<?php
}
}

?>

<?
$pagination
->pagination();
?>


Momenteel werkt het al half, hij laat 12 wallpapers zien, zitten er veel meer in die categorie, maar ik kan niet next en prev aanklikken. Zie --> http://iwallpaper.eu/wallpaper-test.php?page&code=1

Dit is de uitleg van het pagination wat ik gebruik:

Quote:
This pagination script was designed with modularity in mind. It is extremely easy to add it all over your website without editing any code whatsoever.
To begin, upload all the files and folders located in the “uploads” directory to your site’s main directory or the directory you wish to use pagination.
In your html head tags, add this code snippet:

<link href="PATH/TO/pagination.css" rel="stylesheet" type="text/css" media="screen" />

Make sure you replace the “PATH/TO” to the path where the pagination.css is actually located.

Once the files are uploaded, include this code snippet in the file you wish to use pagination:

define("IN_PAGI", true);
require("PATH/TO/class_pagination.php");
//grab the current page
$page = intval($_GET['page']);
//set the page if empty
if(empty($page))
{
$page = 1;
}

Make sure to change the PATH/TO/ to the actual path location the class_pagination.php file is located.
The above code snippet defines IN_PAGI so the pagination class can run, then we include the pagination
class. The variable page grabs the current page; no need to worry about the URL’s yourself, the .tpl file takes care of that for you. The if control structure checks if the variable page is empty, and sets the
default page, nothing to worry about there.

Next, add this code snippet above where your query to paginate the data (do not grab the data from the query, this is only used to grab the total number of rows returned, read below):
$pagination = new Pagination($limit, $rows, $page, $location);
After instantiating the class, the first parameter takes how many results you want per page.

The second parameter takes the total amount of rows that are pulled out. If you are using MySQL, you run your select query, then a mysql_num_rows function to select the total rows your query grabbed.

That total should be placed in the second parameter.
The third parameter is your current page, leave that set to the $page variable as that is what we used
earlier.

The fourth and last parameter is your current location. In other words, the URL of where you are at WITHOUT a trailing slash. This is used to append the current page to the URL when the pagination runs.

For example, your location could be:
http://yoursite.com/index.php?action=wallpapers
OR
http://yoursite.com/index.php

If it is the first example we used, make sure you add this &page to the end of it as shown below:
http://yoursite...p;amp;page

If it is the second example used, add this ?page to the end of it as shown below:
http://yoursite.com/index.php?page
Now this URL would be the location parameter, the pagination script would do the rest.

Now add this code snippet right before you run your actual query, remember, the other query was just
to grab the total rows, and not to delimit how many rows to display:
$start = $pagination->prePagination();
If you’re using MySQL, add this code snippet to the end of your SQL query:
LIMIT $start, 12

This will set the limit and what data to pull out. Change the number 12 to the number you set on how many rows you want per page.

Now for the final step, add this code snippet to where you want the pagination to appear (make sure
it’s under all the code we just added):
$pagination->pagination();
Success!

You now have your pagination running, follow the same steps except the uploading steps to add the pagination to other parts of your site. If you want to modify the tpl file, read below to learn its
functionalities


Ik heb de maker van het script gecontacteerd, maar mocht niet baten, dus dacht misschien zit iemand hier zo een fout in mijn code...
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 16:19:38
 
- SanThe -

- SanThe -

18/08/2010 09:58:41
 
Tom Wellink

Tom Wellink

18/08/2010 10:32:55
Quote Anchor link
Klopt, allen vorige ging mis, deze word ook door de mods verwijderd, zoals je ziet ging daar de opmaak totaal mis, en kon ik deze neit wijzigen, kreeg ik foutmelding
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.