Pagination probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »
Fth lalala

Fth lalala

01/07/2011 01:07:26
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb een probleem, en dat is dat ik dit heel graag wil:

[1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 //je bent op pagina 1 je krijgt de volgende 10 te zien
[5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 //je bent op pagina 5 je krijgt de volgende 10 te zien

Ik heb echt zoveel geprobeerd, maar het is me niet gelukt. Als iemand van jullie mij wilt helpen ben ik jullie echt heel erg dankbaar voor jullie moeite!

Mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
include 'db.inc.php';
$per_page = 3;

$pages_query = mysql_query("SELECT COUNT('name_id') FROM names");
$pages = ceil(mysql_result($pages_query, 0) / $per_page);

$page = (isset($_GET['page'])) ? (int)$_GET['page'] : 1;
$start = ($page - 1) * $per_page;

$query = mysql_query("SELECT name FROM names LIMIT $start, $per_page");
while ($query_row = mysql_fetch_assoc($query)) {
    echo '<p>', $query_row['name'] ,'</p>';
}



if ($pages >= 1 && $page <=$pages) {
    for ($x=1; $x<=$pages; $x++) {
        echo ($x == $page) ? '<strong><a href="?page='.$x.'">'.$x.'</a></strong> ' : '<a href="?page='.$x.'">'.$x.'</a>';
    }
}


?>


<style>
a{
text-decoration:none;
}

</style>
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 10:11:41
 
Tim S

Tim S

01/07/2011 01:51:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

for($x= $page; $x <= $pages; $x++) {
  if($x > $page+10) {
    break;
  }
else{
    echo ($x == $page) ? '<strong><a href="?page='.$x.'">'.$x.'</a></strong> ' : '<a href="?page='.$x.'">'.$x.'</a>';
  }
}


?>
 
Fth lalala

Fth lalala

02/07/2011 00:29:28
Quote Anchor link
Tim S op 01/07/2011 01:51:43:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

for($x= $page; $x <= $pages; $x++) {
  if($x > $page+10) {
    break;
  }
else{
    echo ($x == $page) ? '<strong><a href="?page='.$x.'">'.$x.'</a></strong> ' : '<a href="?page='.$x.'">'.$x.'</a>';
  }
}


?>

Tim HARTSTIKKE BEDANKT voor je hulp.

Ik heb nog een vraag als je dat niet erg vind?

Nu is het zo:

[3] 4 5

Hoe kan ik ervoor zorgen dat je je na 3 en 2 voor 3 ziet zodat je terug kan gaan naar 1 en 2?

En ook dit:

[6] 7 8

Dus als ik op 8 klik wil ik dat 6 en 7 zichtbaar blijven.

In ieder geval hartstikke bedankt voor al je moeite en dat meen ik.
 
Tim S

Tim S

02/07/2011 01:12:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$extra_pages
= 2; //bepaald hoeveel pagina's je voor en na je huidige pagina wilt laten zien

//renderd de pagina's voor de huidige pagina

for($x = $page-$extra_pages; $x < $page; $x++) {
    if($x > 0) {
        echo '<a href="?page='.$x.'">'.$x.'</a>';
    }
}


//renderd de huidige pagina en eventuele pagina's die er na komen
for($x= $page; $x <= $pages; $x++) {
  if($x > $page+$extra_pages) {
    break;
  }
else{
    echo ($x == $page) ? '<strong><a href="?page='.$x.'">'.$x.'</a></strong> ' : '<a href="?page='.$x.'">'.$x.'</a>';
  }
}

?>
Gewijzigd op 02/07/2011 01:12:53 door Tim S
 
Fth lalala

Fth lalala

02/07/2011 02:10:09
Quote Anchor link
Tim,

BEDANKT voor al je hulp!
 
Fth lalala

Fth lalala

04/07/2011 19:28:00
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik heb nog een vraag.
Als ik dit handmatig doe:

http://localhost/website/?page=23

Dan zie je onderaan de 2 paginas na 23 dus 24 25 terwijl die niet bestaan hoe kan ik ervoor zorgen dat als ik bijvoorbeeld maar 1 page heb en je voert:

http://localhost/website/?page=2 in dat hij automatisch naar de laatste pagina gaat dus pagina 1 in dit geval?

Mijn code kun je hierboven zien.

Bedankt voor al jullie moeite.
 
Fth lalala

Fth lalala

11/07/2011 23:42:41
Quote Anchor link
Kan iemand mij nog helpen aub?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/07/2011 00:44:16
Quote Anchor link
Dit doe je door een controlestructuur te bouwen.

Bepaal eerst hoeveel pagina's je hebt. Controleer vervolgens met behulp van $_GET['page'] of het aantal pagina's dat wordt opgevraagd groter is dan dit aantal. Ja? Dan roep je in plaats van de opgevraagde pagina de laatste pagina aan.
 
Fth lalala

Fth lalala

12/07/2011 22:55:55
Quote Anchor link
Beste Ozzie,

Dankjewel, maar een probleem ik kan niet weten hoeveel pagina's ik heb.
Ik kan a.d.h van een CMS video's toevoegen en op een pagina passen 45 video's dus ik kan niet van te voren bepalen hoeveel pagina's ik heb.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/07/2011 23:05:43
Quote Anchor link
Als je weet hoeveel video's je hebt, kan je toch het aantal pagina's uitrekenen?
 
Fth lalala

Fth lalala

15/07/2011 00:39:08
Quote Anchor link
- Aar - op 12/07/2011 23:05:43:
Als je weet hoeveel video's je hebt, kan je toch het aantal pagina's uitrekenen?



Ik kan toch niet van te voren weten hoeveel video's ik ga uploaden?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/07/2011 01:03:45
Quote Anchor link
Hihihi... sorry dat ik even moet lachen om je opmerking (goed bedoeld hoor).

Nee, natuurlijk weet je vantevoren niet hoeveel je er gaat uploaden. Maar je kunt wel via een query opvragen hoeveel video's er in de database staan. Stel dit zijn er 100... en jij wil op iedere pagina 5 video's tonen. Dan heb je dus 100 / 5 = 20 pagina's.
 
Fth lalala

Fth lalala

15/07/2011 01:05:22
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 15/07/2011 01:03:45:
Hihihi... sorry dat ik even moet lachen om je opmerking (goed bedoeld hoor).

Nee, natuurlijk weet je vantevoren niet hoeveel je er gaat uploaden. Maar je kunt wel via een query opvragen hoeveel video's er in de database staan. Stel dit zijn er 100... en jij wil op iedere pagina 5 video's tonen. Dan heb je dus 100 / 5 = 20 pagina's.


Haha, hoe kan ik er dus voor zorgen dat als je dit doet:

mijnsite.nl/page=22

terwijl 22 niet bestaat dat hij automatisch naar 1 gaat/of laatste pagina?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

15/07/2011 01:31:43
Quote Anchor link
Dat heb ik je al uitgelegd in mijn voorlaatste bericht toch? Wat snap je niet?
 
The Force

The Force

15/07/2011 03:20:00
Quote Anchor link
Bereken dan gewoon eerst (zoals Ozzie heeft uitgelegd) hoeveel pagina's je hebt. Een simpele "if($_GET['page'] > $aantalpagina's || $_GET['page'] < 1)" is dan al afdoende.

Edit: het is te laat, dat had Ozzie in de post daarvoor dus ook al uitgelegd. Zoals ie al zei eigenlijk -_-.
Gewijzigd op 15/07/2011 03:21:37 door The Force
 
Danny Dillema

Danny Dillema

15/07/2011 04:00:37
Quote Anchor link
Een simpel voorbeeld.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
$aantal_items
= 95;
$limit = 45;

$aantal_pag = $aantal_items / $limit;
  
if(!is_int($aantal_pag)) {
    $aantal_pag = (int)$aantal_pag;
    $aantal_pag += 1;
}

 echo $aantal_pag; //in dit geval 3 pagina's: 45 - 45 - 5

$pag_num = 4;
 
 if($pag_num > $aantal_pag) {
    //stuur je gebruiker door
 }
?>
Gewijzigd op 15/07/2011 04:03:43 door Danny Dillema
 
Fth lalala

Fth lalala

15/07/2011 23:49:45
Quote Anchor link
Bedankt allemaal, het is nu duidelijk.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.