Pagination werkt niet 100%

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »
Stefan Candan

Stefan Candan

05/12/2008 23:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
<html>
<head>
<title>Candan Creations</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<link href="css/table_background.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body bgcolor=#FFFFFF leftmargin=0 topmargin=10 marginwidth=0 marginheight=0>
<table width="760" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
  <tr valign="top">
    <td width="150"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
      <tr>
        <td valign="top"><img src="images/menu_top.gif" width=151 height=32></td>
      </tr>
      <tr>
        <td valign="top"><table width="150" height="125" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
          <tr valign="top">
            <td width="4" rowspan="10"><img src="images/menu_left.gif" width="4" height="125"></td>
            <td width="142" height="25"><a href="index.php?lol=home"><img src="images/button_01.gif" width=142 height=25 border="0"></a></td>
            <td width="4" rowspan="10"><img src="images/menu_right.gif" width="4" height="125"></td>
          </tr>
          <tr>
            <td height="25"><a href="index.php?lol=about"><img src="images/button_02.gif" width=142 height=25 border="0"></a></td>
            </tr>
          <tr>
            <td height="25"><a href="index.php?lol=gfx"><img src="images/button_03.gif" width=142 height=25 border="0"></a></td>
            </tr>
          <tr>
            <td height="25"><a href="index.php?lol=links"><img src="images/button_05.gif" width=142 height=25 border="0"></a></td>
            </tr>
          <tr>
            <td height="25"><a href="index.php?lol=contact"><img src="images/button_06.gif" width=142 height=25 border="0"></a></td>
            </tr>
        </table></td>
      </tr>
      <tr>
        <td valign="top"><img src="images/menu_bottom.gif" width=150 height=83 border="0"></td>
      </tr>
    </table></td>
    <td width="14"><img src="images/spacer.gif" width="10" height="10"></td>
    <td width="1232"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="main-bg">
      <tr>
        <td valign="top"><table width="604" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
          <tr>
            <td width="604"><img src="images/port_03.gif" width=604 height=83></td>
          </tr>
          <tr>
            <td><img src="images/port_09.gif" width=604 height=4></td>
          </tr>
          <tr>
            <td><table width="604" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
              <tr>
                <td width="353"><img src="images/port_10.gif" width=353 height=21></td>
              </tr>
            </table></td>
          </tr>
        </table></td>
      </tr>
      <tr>
        <td height="160" valign="top"><table width="592" height="260" border="0" align="center" cellpadding="5" cellspacing="0">
          <tr>
            <td width="582" height="auto" valign="top" style="color:#a6e082;"><?PHP
            if(isset($_GET['lol'])) {
            $lol = $_GET['lol'];
            }
else {
            $lol = "home";
            }

            
            $con = mysql_connect("localhost","root","");
if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }

  
mysql_select_db("asdada", $con);

$rowsPerPage = 3;

// by default we show first page
$pageNum = 1;

// if $_GET['page'] defined, use it as page number
if(isset($_GET['page']))
{

    $pageNum = $_GET['page'];
}


// counting the offset
$offset = ($pageNum - 1) * $rowsPerPage;
$query = " SELECT * FROM ".$lol." " .
         "ORDER BY id DESC LIMIT $offset, $rowsPerPage";
$result = mysql_query($query) or die('Error, query failed');
        while($row = mysql_fetch_array($result))
{

            if($_GET['lol'] == "home") {
                echo("<strong>".$row['title']."</strong><br />");
                echo("-------------------------------<br />");
                echo("".$row['content']."<br />");
                echo("-------------------------------<br />");
            }
else if($_GET['lol'] == "") {
                echo("<strong>".$row['title']."</strong><br />");
                echo("-------------------------------<br />");
                echo("".$row['content']."<br />");
                echo("-------------------------------<br />");
            }
else if($_GET['lol'] == "about") {
                echo("<strong>".$row['question']."</strong><br />");
                echo("-------------------------------<br />");
                echo("".$row['answer']."<br />");
                echo("-------------------------------<br />");
            }
else if($_GET['lol'] == "gfx") {
                echo("<strong>".$row['title']."</strong><br />");
                echo("-----<br />");
                echo("<img src=".$row['image']." border='0' /></a><br />");
                echo("-------------------------------<br />");
            }
else if($_GET['lol'] == "links") {
                echo("<a href='".$row['link']."'><img src=".$row['logo']." border='0' /></a><br />");
                echo("-----<br />");
                echo($row['desc']."<br />");
                echo("-------------------------------<br />");
            }
}


$maxPage = ceil($numrows/$rowsPerPage);

$self = $_SERVER['PHP_SELF'];



if ($pageNum > 1)
{

   $page  = $pageNum - 1;
   $prev  = " <a href=\"index.php?lol=$lol&page=$page\">[Prev]</a>";

   $first = " <a href=\"index.php?lol=$lol&page=1\">[First Page]</a> ";
}

else
{
   $prev  = '&nbsp;'; // we're on page one, don't print previous link
   $first = '&nbsp;'; // nor the first page link
}

if ($pageNum < $maxPage)
{

   $page = $pageNum + 1;
   $next = " <a href=\"index.php?lol=$lol&page=$page\">[Next]</a> ";

   $last = " <a href=\"index.php?lol=$lol&page=$maxPage\">[Last Page]</a> ";
}

else
{
   $next = '&nbsp;'; // we're on the last page, don't print next link
   $last = '&nbsp;'; // nor the last page link
}

// print the navigation link
if($_GET['lol'] == "contact") {
    echo("");
}
else {
    echo ("".$first."".$prev .
" Showing page $pageNum of $maxPage pages " .$next." ".$last."");
echo("<br />");
}


// and close the database connection
mysql_close($con);
            if($_GET['lol'] == "contact") {
                echo("You can contact me trough:<br />
                     <strong>Email:</strong> [email protected]<br />
                     <strong>Msn:</strong> [email protected]<br />
                     <strong>Otaku-Studios Pm:</strong> Nothing<br />
                     "
);
            }
else if(($lol !== "home") || ($_GET['lol'] !== "about") || ($_GET['lol'] !== "links") || ($_GET['lol'] !== "gfx") || ($_GET['lol'] !== "contact") || ($_GET['lol'] !== "")){
                echo("");
            }

            ?>
</td>
          </tr>
        </table></td>
      </tr>
      <tr>
        <td valign="top"><img src="images/port_25.gif" width=604 height=25></td>
      </tr>
    </table></td>
  </tr>
</table>

</body>
</html>


Hij laat de next button niet zien, ook al zijn er 30 paginas, als je op pagina 1 staat.
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 07:09:09
 
Mitchell

Mitchell

05/12/2008 23:51:00
Quote Anchor link
Relevante code...?
 
Stefan Candan

Stefan Candan

05/12/2008 23:56:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<?PHP
$rowsPerPage
= 3;

// by default we show first page
$pageNum = 1;

// if $_GET['page'] defined, use it as page number
if(isset($_GET['page']))
{

    $pageNum = $_GET['page'];
}


// counting the offset
$offset = ($pageNum - 1) * $rowsPerPage;

$query = " SELECT * FROM ".$lol." " .
         "ORDER BY id DESC LIMIT $offset, $rowsPerPage";
$result = mysql_query($query) or die('Error, query failed');
        while($row = mysql_fetch_array($result))
{

/* HIER DUS DE DATA VERWERKING */
}

$maxPage = ceil($numrows/$rowsPerPage);

if ($pageNum > 1)
{

   $page  = $pageNum - 1;
   $prev  = " <a href=\"index.php?lol=$lol&page=$page\">[Prev]</a>";

   $first = " <a href=\"index.php?lol=$lol&page=1\">[First Page]</a> ";
}

else
{
   $prev  = '&nbsp;'; // we're on page one, don't print previous link
   $first = '&nbsp;'; // nor the first page link
}

if ($pageNum < $maxPage)
{

   $page = $pageNum + 1;
   $next = " <a href=\"index.php?lol=$lol&page=$page\">[Next]</a> ";

   $last = " <a href=\"index.php?lol=$lol&page=$maxPage\">[Last Page]</a> ";
}

else
{
   $next = '&nbsp;'; // we're on the last page, don't print next link
   $last = '&nbsp;'; // nor the last page link
}

// print the navigation link
    echo ("".$first."".$prev.
" Showing page $pageNum of $maxPage pages " .$next." ".$last."");
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan Candan
 
Stefan Candan

Stefan Candan

06/12/2008 07:49:00
Quote Anchor link
Iemand?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.