pagination

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »
Dick oo

dick oo

06/10/2010 17:13:56
Quote Anchor link
hoe kryg ik het voor elkaar om de volgende output by paginanummers te creeën:

1 2 3 ...5 6 7 ...8 9 10

of heeft iemand iets op internet?

Kon niks vinden...
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:44:33
 

06/10/2010 17:19:49
Quote Anchor link
Je weet zelfs de topic titel. Er is bergen over te vinden:
pagination php
 
Dick oo

dick oo

06/10/2010 17:33:17
Quote Anchor link
Ja ik weet hoe Google werkt..
Maar ik heb geen gevonden die t zoals hierboven doet
En ik gebruik geen classes
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/10/2010 17:36:19
Quote Anchor link
kijk hier eens in de script lib, anders moet je er zelf aan gaan sleutelen als je het niet goed vind
 
Karel hertens

karel hertens

06/10/2010 17:51:02
Quote Anchor link
Het idee is dat je uitrekent hoeveel je hebt en hoeveel je op je pagina wil hebben.

Als je 100 images heb en je wil er 16 op een pagina is het dus 100/16 afgerond naar boven ( ceil() )
Nu weet je dus dat je 7 pagina's krijgt dus kun je dat rijtje als 1,2,3,4,5,6,7 plaatsen met een link als ?pagina=2 die pagina wordt dan geladen doormiddel van een mysql limit. Als je goed op internet zoekt kom je veel scripts tegen.
 
Dick oo

dick oo

06/10/2010 21:24:31
Quote Anchor link
Sorry ik heb het niet goed uitgelegd..

Ik heb al een pagination script geschreven

Maar weet alleen even niet hoe je by zoveel aantal paginas
Die puntjes kryg als je bv op pagina 5 zit..
 
Roel -

Roel -

06/10/2010 22:44:50
 
Dick oo

dick oo

07/10/2010 17:04:03
Quote Anchor link
oke ik heb het tot zover gekregen
maar loop weer vast
kan iemand tips geven?

dus bij meer dan 7 pagina's die puntjes weergeven..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
if($totaalPaginas > 7){

} else {
    for($i = 2;$i <= ($totaalPaginas - 1);$i++){
        if($i == ($p + 1)){
            echo "<a class=\"cur\">".$i."</a>";
        } else {
            echo "<a href=\"?p=".$i."\">".$i."</a>";
        }
    }
}
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

07/10/2010 19:36:13
Quote Anchor link
Waarom een if else ? Zodra $i zeven is dan kan je toch vrij simpel uit de loop breaken en op dat moment kan je ook je puntjes toevoegen.
 
Dick oo

dick oo

08/10/2010 05:08:06
Quote Anchor link
Volgens mij snap je de code niet.
De for loop is er als er 7 of MINDER paginas zijn.
Link voor pagina 1 en laatste pagina heb ik alvoor em na deze code weergegeven

Nu vraag ik hoe ik te werk moet gaan bij de if, dus als er MEER dan 7 paginas zijn..
 
- Ricardo -

- Ricardo -

08/10/2010 07:02:21
Quote Anchor link
Ik heb gister deze even geschreven voor een project van me, misschien kan je er iets mee.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
$ap
= 5; // Aantal pagina's
$sp = 2; // Geselecteerde pagina
if($ap < 13)
{

    for($i = 1; $i <= $ap; $i++)
    {

        if($i == $sp)
            echo '<strong>'.$i.'</strong> ';
        else
            echo '<a href="/berichten/'.$i.'/">'.$i.'</a> ';
    }
}

elseif($sp < 6)
{

    for($i = 1; $i < 7; $i++)
    {

        if($i == $sp)
            echo '<strong>'.$i.'</strong> ';
        else
            echo '<a href="/berichten/'.$i.'/">'.$i.'</a> ';
    }

    echo '... ';
    for($i = ($ap - 2); $i <= $ap; $i++)
    {

        echo '<a href="/berichten/'.$i.'/">'.$i.'</a> ';
    }
}

elseif($sp > ($ap - 5))
{

    for($i = 1; $i <= 3; $i++)
    {

        echo '<a href="/berichten/'.$i.'/">'.$i.'</a> ';
    }

    echo '... ';
    for($i = ($ap - 5); $i <= $ap; $i++)
    {

        if($i == $sp)
            echo '<strong>'.$i.'</strong> ';
        else
            echo '<a href="/berichten/'.$i.'/">'.$i.'</a> ';
    }
}

else
{
    for($i = 1; $i <= 3; $i++)
    {

        echo '<a href="/berichten/'.$i.'/">'.$i.'</a> ';
    }

    echo '... ';
    for($i = ($sp - 1); $i <= ($sp + 1); $i++)
    {

        if($i == $sp)
            echo '<strong>'.$i.'</strong> ';
        else
            echo '<a href="/berichten/'.$i.'/">'.$i.'</a> ';
    }

    echo '... ';
    for($i = ($ap - 2); $i <= $ap; $i++)
    {

        echo '<a href="/berichten/'.$i.'/">'.$i.'</a> ';
    }
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.