parent::$html insert ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jens B

Jens B

21/02/2011 13:50:52
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Fijne maandag tot nu toe ?
Ik zit met een sotm probleempje, ik weet even niet wat er bedoelt word

Ik heb de volgende code:


if(isset($_d["deb"])) {
$UserGegevens = user($_d['mail']);
$UserGegevensRechtsvorm = $UserGegevens['data']->Rechtsvorm;

if ($UserGegevensRechtsvorm == 'Zakelijk') {
echo "<div id='rechtsvorm' style='display:none;'>Zakelijk</div>";
}
}

Nou gaat dit fout en nou zegt iemand tegen mij het volgende..

*Je zult hem ook niet moeten echo'en maar moeten replacen of toevoegen in de parent::$html...*

Hoe doe ik een div inserten met parent::$html ?

Dankuwel !
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:49:45
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/02/2011 14:04:57
Quote Anchor link
Wil je even situeren waarmee je bezig bent?

Je bent met 1 of andere klasse bezig. Waar komt die van, wat staat daar in?
 
Jens B

Jens B

21/02/2011 14:22:29
Quote Anchor link
Nou heel kort gezegd..
Ik ben opzoek naar klanten met een zakelijk account
In de Rechtsvorm (rare naam) daarin staat of het een Prive of Zakelijk account is..

Bij een zakelijk account wil ik graag een div op de pagina zetten..

Helaas heb ik de bronbestanden niet, en met die echo vepruts ik de hele pagina..
Dus ik mail het bedrijf waar we onze webshops hebben draaien..
en hij mail mij

*Je zult hem ook niet moeten echo'en maar moeten replacen of toevoegen in de parent::$html...*


Mijn vraag gaat daarover, die echo moet ik vervangen voor iets anders waarmee ik een div op de pagina kan zetten ..

Meer is het niet :)
 
Chris -

Chris -

21/02/2011 14:53:57
Quote Anchor link
Wat is de klas waarover het gaat?

Parent::$html is $clasnaam -> html
 
Jens B

Jens B

21/02/2011 15:05:24
Quote Anchor link
Hoe zet ik een div op een pagina vanuit het niks in een php script..

dat kan met Echo .. wat zijn overige opties ?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

21/02/2011 15:41:41
Quote Anchor link
De class.
Toon ons eens de class
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.