Parse error: parse error, unexpected '{' in

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick

Rick

05/12/2007 21:28:00
Quote Anchor link
Ik kóm er maar niet uit.... Alles heb ik geprobeerd, maar ik weet écht niet waar de fout zit...

Hier is de fout:
Quote:
Parse error: parse error, unexpected '{' in /home/www/ricvan6.freehostia.com/gastenboek/message.php on line 305


en hier is (een gedeeltje van) het script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php


if(isset($_GET['do'])) {
    
    if((isset($_SESSION['ip'])) && (isset($_GET['id']))) {
        
        $sessie_ip = sql_inj($_SESSION['user_ip']);
        $res_id = $_GET['id'];
        
        if(is_numeric($res_id)) {
        
        $id = $res_id;        
            
            if($_GET['do'] == 'del') {
                    delete_msg($sessie_ip, $ip, $id);
                
            }
elseif($_GET['do'] == 'edit') {
                    edit_msg($ip, $id);
                
            }
else{
                print 'Er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog eens.';
                exit();
            }

        }
else{
        print 'Er is iets niet goed gegaan. Probeer het nog eens.';
        exit();
        }
    
    }
else{
    header("Location: /login");
    exit();
    }


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

// wat als er al een form opgestuurd is?



}
elseif((isset($_POST['submitedit']) && (isset($_POST['editmsg']) && (isset($_POST['msg_id'])) { // regel 305!!

    $new_msg = $_POST['editmsg'];
    $new_msg = sql_inj($new_msg);
    $msg_id = $_POST['msg_id'];
    $msg_id = sql_inj($msg_id);
    
    if(isset($_SESSION['user_ip'])) {
        $sessie_ip = sql_inj($_SESSION['user_ip']);    
    
        edit_msg_do($sessie_ip, $ip, $msg_id, $new_msg);
                
        //afsluiten maar
    
    }else{
    header("Location: /login");
    exit();
    }    

}
else{
header("Location: /");
exit();
}

?>



Alvast hartelijk bedankt!!
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:15:02
 
Frank -

Frank -

05/12/2007 21:32:00
Quote Anchor link
Er missen een paar haakjes ) op deze regel.

Niet zo verwonderlijk, je gaat erg royaal om met haakjes, dan ga je er gegarandeerd mee de mist in.

Edit: Installeer Eclipse PDT, die begint tijdens het inkloppen al te piepen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
Rick

Rick

05/12/2007 21:34:00
Quote Anchor link
Zie het al ;) bedankt he Frank.
Ik gebruik nou eenmaal vaak haakjes. Maar weet jij een betere manier?
 
Frank -

Frank -

05/12/2007 22:30:00
Quote Anchor link
Doe niet alles in 1 controle, voor de overzicht is het soms beter om binnen een if nog een andere if te zetten. Verder een goede editor gebruiken, eentje die bij het openen van een haakje ( directen een afsluitend haakje ) neerzet. Dan kun je hem onmogelijk vergeten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.