Parse error: syntax error, unexpected $end

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Dirk Renes

Dirk Renes

28/11/2011 10:00:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
<?php
session_start();
include('inc/database.php');

function
salt($pass, $salt="ag7dy23kl6yw4bd9x0k3", $str="")
{

    $pass = str_replace(" ", "", $pass);
    $pass = strrev($pass);

    $arr[0] = strlen($pass);
    $arr[1] = strlen($salt);
    
    while($arr[0] > $arr[1] + 1)
    {

        $salt = $salt.$salt;
        $arr[1] = strlen($salt);
    }


    $split_len = floor(max($arr) / (min($arr) - 1));
    
    $salt = explode(" ", chunk_split($salt, $split_len, " "));
    array_pop($salt);
    $salt = array_reverse($salt);
    
    $j = $arr[0] > count($salt) ? $arr[0] : count($salt);
    
    for($i=0; $i<$j; $i++)
    {

        if(isset($pass{$i}))    $str .= $pass{$i};
        if(isset($salt[$i]))    $str .= $salt[$i];
    }

    
    return $str;


if ($_SERVER ['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    
    $gebr =  ($_POST['gebruikersnaam']);
    $ww =  (salt($_POST["wachtwoord"]));
    $recht = '';
    
    
    $query = "SELECT recht,gebruikersnaam,wachtwoord FROM gebruikers WHERE gebruikersnaam='".mysql_real_escape_string($gebr)."' AND wachtwoord='".mysql_real_escape_string($ww)."'";
    
    $result = mysql_query($query,$db);
    

    if(mysql_num_rows($result) > 0) {
    $_SESSION['gebr']=$gebr;
    $_SESSION['recht']=$recht;
    
    echo 'U bent succesvol ingelogd, u word over 5 seconden doorgestuurd naar de volgende pagina';
    header("Refresh: 5; URL=control.php");
    }

    else {
    echo 'U heeft u gegevens verkeerd ingevuld';
    header('Refresh: 1; url=login.php');
    
    
    }    
    
}

?>

Om de hash uit de database te lezen hebben deze functie aangeroepen, alleen ik krijg nu een rare foutmelding. Wat doe ik Fout in lijn 64.
Gewijzigd op 28/11/2011 10:02:34 door Dirk Renes
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 01:36:18
 
Erwin H

Erwin H

28/11/2011 10:07:02
Quote Anchor link
De fout zit niet op lijn 64. De fout zit eerder. Over het algemeen krijg je deze melding als je haakjes openen en sluiten niet gelijk zijn. Er staat dus nog iets open dat eerst gesloten moet worden voor je einde file.
Ik zou de haakjes dus eens gaan tellen, vooral die op regel 19. Edit - niet die regel, die kloppen wel :-)
Gewijzigd op 28/11/2011 10:08:31 door Erwin H
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/11/2011 10:07:33
Quote Anchor link
veranderde laatste 2 regels

}
?>

eens in:

}
}
?>
 
Erwin H

Erwin H

28/11/2011 10:09:19
Quote Anchor link
Ik zou die laatste acolade na regel 33 zetten, om je functie af te sluiten.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

28/11/2011 10:22:36
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost, accolade toegevoegd op regel 33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

28/11/2011 10:25:38
Quote Anchor link
Even een tipje: Dit probleem zou je zelf ook kunnen proberen te isoleren. Haal gewoon vanuit binnenuit steeds een if-else structuur weg en kijk waar het probleem precies zit.

Nog mooier is als je consequenter inspringt met de tab toets. Zo kan je precies kijken welke if-elseif-else op een verticale lijn liggen.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

28/11/2011 10:27:02
Quote Anchor link
- Aar - op 28/11/2011 10:25:38:
Even een tipje: Dit probleem zou je zelf ook kunnen proberen te isoleren. Haal gewoon vanuit binnenuit steeds een if-else structuur weg en kijk waar het probleem precies zit.

Nog mooier is als je consequenter inspringt met de tab toets. Zo kan je precies kijken welke if-elseif-else op een verticale lijn liggen.


Thanks Aar voor de tip, dit zijn van die kleine dingen die ik soms nie ziet:P
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

28/11/2011 10:27:50
Quote Anchor link
- Aar - op 28/11/2011 10:25:38:
Even een tipje: Dit probleem zou je zelf ook kunnen proberen te isoleren. Haal gewoon vanuit binnenuit steeds een if-else structuur weg en kijk waar het probleem precies zit.

Nog mooier is als je consequenter inspringt met de tab toets. Zo kan je precies kijken welke if-elseif-else op een verticale lijn liggen.

Exact!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.