parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »
Brecht werbrouck

brecht werbrouck

07/08/2020 21:40:24
Quote Anchor link
goeieavond, ik ben een bestaande code aan het aanpassen en krijg steeds parse error , iemand die kan helpen ?

het bevind zich in de regel van delete.php ( als je op delete klikt moet de rij verwijdert worden )
code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>bestellingen</title>
    <meta http-equiv="refresh" content="5" />
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.3.1/css/bootstrap.min.css">
 <style type="text/css">
    .box{
      padding: 10px;
      margin-right: 50px;
      margin-left: 50px;
      width:400px;
      
    }
  </style>
</head>
<body >
    
<!-- *************************NAVIGATION BAR ************************* -->
    <div class="navbar navbar-expand-lg navbar-light bg-light-inverse justify-content-center bg-danger">
        <div>
            <img src="McD.png" height=48 width = 48 alt="McDonalds">
        </div>
        <div class="navbar-brand font-italic">  
            <h1>bestellingen</h1>
        </div>
    </div>

    <?php
    session_start();
    include 'db.php';
    $query = "Select * from custdetails";
    $result = mysqli_query($con,$query);
    $row = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC);

    $table_query = "SELECT * from custdetails";
    $result = mysqli_query($con,$table_query);
    echo "<form method ='POST'>";
    echo "<br><br><center><div class='navbar-brand font-italic'><h3>bestellingen</h3></div></center";
    echo "     <br><table class='table table-striped bg-warning table-bordered table-hover table-sm'>"."<tr>";
    echo "    <tr>    <td>    Order Number     </td>
                    <td>    Date and Time     </td>
                    <td>     Table Number    </td>
                    <td>    Name            </td>
                    <td>    Mobie Number     </td>
                    <td>     Order Contents    </td>
                    <td>     Payable Amount    </td>
                    <td>    order ok        </td>

            </tr>"
;
                
    while($rows = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC))
    {
            
        echo   "<tr>
                    <td>"
.$rows['orderno'].         "</td>
                    <td>"
.$rows['datetime'].        "</td>
                    <td>"
.$rows['TableNo'].         "</td>
                    <td>"
.$rows['name'].            "</td>
                    <td>"
.$rows['mobile_number'].   "</td>
                    <td>"
.$rows['order_contents'].  "</td>
                    <td>"
.$rows['payable_amount'].  "</td>
[b]                    <td>"
<a href="delete.php?id=$rows['orderno']">Edit</a>"</td>
[/b]                </tr>"
;
    }

         echo "</table>";
    ?>

</body>
</html>

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 07/08/2020 21:42:26 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 10:37:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/08/2020 21:47:26
Quote Anchor link
Lijn 62:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><a href=\"delete.php?id=".$rows['orderno']."\">Edit</a></td>


Om het escapen met een \ van de HTML "-quotes te voorkomen kan je beter een echo gebruiken met een single-quote ( ' ). Het is eigenlijk nog beter om hele lappen HTML buiten je PHP-blok te houden.
 
Brecht werbrouck

brecht werbrouck

07/08/2020 21:57:01
Quote Anchor link
zoiets ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
echo   "<tr>
                    <td>".$rows['orderno'].         "</td>
                    <td>".$rows['datetime'].        "</td>
                    <td>".$rows['TableNo'].         "</td>
                    <td>".$rows['name'].            "</td>
                    <td>".$rows['mobile_number'].   "</td>
                    <td>".$rows['order_contents'].  "</td>
                    <td>".$rows['payable_amount'].  "</td>
                    <td>"<a href="delete.php?id=$rows['orderno']">Edit</a>"</td>
                </tr>";
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

07/08/2020 22:11:01
Quote Anchor link
Zoiets (regel 9)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><a href='delete.php?id=" . $rows['orderno'] . "'>Edit</a></td>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/08/2020 22:18:33
Quote Anchor link
Brecht werbrouck op 07/08/2020 21:57:01:
zoiets ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
echo   "<tr>
                    <td>".$rows['orderno'].         "</td>";
                    


Nee dat zijn dubbele-quotes, geen single-quotes.

Of doe makkelijker, zonder het mengen van HTML in PHP.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
 while($rows = mysqli_fetch_array($result,MYSQLI_ASSOC))
    {
    
?>
      
              <tr>
                    <td><?php echo $rows['orderno'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['datetime'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['TableNo'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['name'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['mobile_number'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['order_contens'];?></td>
                    <td><?php echo $rows['payable_amout'];?></td>
                <td><a href="delete.php?id=<?php echo $rows['orderno'];?>">Edit</a>"</td>
           </tr>
<?php
    }
?>

Gewijzigd op 07/08/2020 22:22:26 door - Ariën -
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/08/2020 08:55:24
Quote Anchor link
Of gebruik DOMDocument, dan hoef je ook niet te denken aan het escapen van andere dingen zoals URI's.
https://www.php.net/manual/en/class.domdocument.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
libxml_disable_entity_loader(TRUE);
libxml_use_internal_errors(TRUE);
$Dom = $oDomImplementation->createDocument('', '',
  (new
DOMImplementation)->createDocumentType('html'));
$Dom->preserveWhiteSpace = FALSE;
$Dom->formatOutput = FALSE;
$Dom->substituteEntities = TRUE;
$Dom->xmlVersion = '1.0';
$Dom->encoding = 'UTF-8';

// ...

print $Dom->saveHTML($Dom);
?>
Gewijzigd op 09/08/2020 09:02:54 door Ad Fundum
 
Brecht werbrouck

brecht werbrouck

09/08/2020 13:24:40
Quote Anchor link
met de oplossing van Ariën is het opgelost! ( zonder mengen van php en html )
thanks!
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

10/08/2020 16:29:35
Quote Anchor link
Mogelijk nog een tip: je kunt het "inspringen" in PHP en HTML combineren. Dit volgt in wezen eenzelfde nesting, dus op die manier kun je zowel code-delen alsook de HTML-delen die logisch gezien bij elkaar horen hetzelfde behandelen.

Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen waarbij dit niet altijd helemaal netjes opgaat, maar in het algemeen werkt dit vrij goed.

Het is mijn ervaring dat dit, als je eenmaal in deze "modus" zit, de leesbaarheid van code (enorm) bevordert.

Toegepast op het bovenstaande stuk code wordt dit, na enige fatsoenering:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
while ($rows = mysqli_fetch_array($result, MYSQLI_ASSOC)) {    
    ?>
<tr>
        <td><?php echo $rows['orderno']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['datetime']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['TableNo']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['name']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['mobile_number']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['order_contens']; ?></td>
        <td><?php echo $rows['payable_amout']; ?></td>
        <td><a href="delete.php?id=<?php echo $rows['orderno']; ?>">Edit</a></td>
    </tr><?php
}
?>


Ook zou ik je aanraden je (verder) te verdiepen in character encod(er)ing(en) en het escapen van output. Dit gaat op den duur een grote en belangrijke rol spelen wanneer je van dit soort administratieve systemen aan het bouwen bent. Indien niet of verkeerd toegepast kan dit tot heel veel hoofdpijn en/of veiligheidslekken leiden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.