passing input field names in while loops .

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Groovez acid

groovez acid

07/04/2012 16:49:36
Quote Anchor link
hallo
ik ben al enkele uren aan het zoeken hoe ik dit moet aanpakken, maar zonder succes

het principe is
op mijn site kunnen admins een bepaalde wedstrijd toevoegen
als die wedstrijd klaar is, moet de admin van elke ronde een screenshot uploaden.
als hij het juiste aantal screens heeft geupload, krijgt hij alle screens onder elkaar op zen scherm, met onder elke screen een tabel met alle spelers van die wedstrijd in.
Achter hun naam twee inputfields waar de admin de spelers zijn kills/deaths voor die ronde moet invoeren ...

die gaan dan uiteindelijk samen geteld worden per speler, en het uiteindelijke resultaat vormen

nu dit werkt allemaal tot nog toe
maar ik vraag mij af hoe ik elk inputfield de jusite naam kan geven, om later op te vragen
in de naam moet zowel de ronde/screen nr zitten, en ook het id van de speler

dit is mijn html/php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php $matchidcheck = $_SESSION['matchid'];

$screenshots=mysql_query("SELECT * FROM ffa_screens WHERE matchid='$matchidcheck'");
            while(list($id,$matchid,$imgname)=mysql_fetch_row($screenshots))
{

echo "<img src='./uploads/$imgname'><br>";
echo "<table border='1' width='600'><tr><b><td width='300'>Name</td><td width='30'>Kills</td><td width='30'>Deaths</td><td></td></b>";

$players=mysql_query("SELECT * FROM ffa_signups WHERE matchid='$matchidcheck' and status=1");
                while(list($id,$matchid,$playerid,$status)=mysql_fetch_row($players))
    {

    $currentplayer = $playerid;

    $playername=mysql_query("SELECT name FROM members WHERE id='$playerid'");
                        
    while(list($name)=mysql_fetch_row($playername))
        {

        echo "<tr>
        <td>
        $name <br>
        </td>
        <td>
        <input type='text' name='??????????' size='3' maxlength='3' />
        </td>
        <td>
        <input type='text' name='??????????' size='3' maxlength='3' />
        </td>
        <td>
        </td>
        </tr>
        "
;
        }
    }

echo "</table>";
}

?>


iemand enig idee of link met voorbeelden?

bedankt alvast!
Gewijzigd op 07/04/2012 16:55:09 door Groovez acid
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:47:47
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

07/04/2012 18:29:38
Quote Anchor link
Heb het je al eerder verteld:

Haal je variabelen buiten quotes.
Bouw goede foutafhandeling in
Gebruik geen * maar benoem de velden.

Toevoeging: waarom variabele kopieren? Regel 1.

Binnen php doorgaans ' gebruiken en in html " (o.a. regel 6 en 7)

Je wilt een formulier gaan gebruiken en ik zie de input velden, maar ik zie nergens je form-gegevens staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.