Path naar site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jos Vink

jos Vink

07/12/2010 18:30:03
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb in een mysql database een tabel met meerdere velden. in 1 veld staat een path naar een bestand bijvoorbeeld: /var/media/muziek/liedje.mp3

Nu wil ik graag op mijn site eerst de map var laten zien als men daar op drukt dat ze op media kunnen drukken enzo voort alleen staat er vaker het zelfde path tussen alleen met ander liedje deze mag dan natuurlijk maar 1x weergegeven worden.

Iemand enig idee?

Groetjes,
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:04:14
 
- SanThe -

- SanThe -

07/12/2010 18:50:45
Quote Anchor link
Het is mij niet duidelijk.
Misschien ook een voorbeeldje?
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

07/12/2010 18:52:00
Quote Anchor link
Ik begrijp dat je dat path in stukken wilt snijden (map apart laten zien)

Hiervoor kun je explode() gebruiken...
Gewijzigd op 07/12/2010 18:52:45 door Daan Onbekend
 
Jos Vink

jos Vink

07/12/2010 19:01:34
Quote Anchor link
ik zat ook al te denken om de path in stukken te snijden want tusse elke map staat er tog / tussen maar hjoe zorg ik er dan voor dat hij er maar 1x tussen komt te staan (et liefst ook nog in alfabetische volgorde) en als je dan op die map druk dat de volgende reeks mappen komt!
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

07/12/2010 19:09:18
Quote Anchor link
Ben je niet gewoon op zoek naar een "php file explorer"?
 
Jos Vink

jos Vink

07/12/2010 19:17:48
Quote Anchor link
nou als dat doet wat ik wil dan wel:P haha
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.