Patroon maken met GD

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roy -

Roy -

27/10/2012 11:45:27
Quote Anchor link
Beste PHP'ers!

Hoe krijg ik het voor elkaar om een patroon te maken als deze:
Afbeelding

Middels één smile in PHP met GD?

Heb van alles geprobeerd maar kom er nog steeds niet uit. Mijn idee:
Middels imagefilledrectangle één "lijn" vullen. Voor de twee lijn hetzelfde maar dan met wat ruimte links en rechts laten. Die ruimte is gelijk aan de helft van de afbeelding.
Vervolgens de afbeelding in 2en "knippen" en de ruimte opvullen.

Graag advies! Zoals ik erover denk klinkt wat omslachtig namelijk
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:59:12
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/10/2012 13:26:29
Quote Anchor link
als het voor een achtergrond is dan kun je deze afbeelding zo snijden dat als je twee kopieën tegen elkaar legt ze precies doorlopen, zeg maar zoals patroon behang. je kunt dan de achtergrond op 'repeat' zetten en klaar is kees.
Gewijzigd op 27/10/2012 13:27:07 door Frank Nietbelangrijk
 
Roy -

Roy -

29/10/2012 18:04:52
Quote Anchor link
Het is toch Imagick geworden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$src
= 'bestand.jpg';
$outfile = 'resultaat.jpg';
$image_size = 50;
$output_w = 500;
$output_h = 500;
exec('convert '.$src.' -resize '.$image_size.' -format "%[fx:round(w/2)]" info:',$result);
exec('convert '.$src.' -resize '.$image_size.' \( -clone 0 -roll -'.$result[0].'-0 \) -append -write mpr:sometile +delete -size '.$output_w.'x'.$output_h.' tile:mpr:sometile '.$outfile);    
?>


Toch bedankt!
Gewijzigd op 29/10/2012 18:05:05 door Roy -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.