PC doet niets meer...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Eddy E

Eddy E

28/03/2012 20:31:43
Quote Anchor link
'k Heb een vaag probleem met mijn PC.
Vanmiddag viel hij opeens uit (tijdens spelen van BF3), opstarten gaf hij foutmeldingen dat hij een A:/-station had gevonden (die heb ik er NIET inzitten).
Dus maar gelijk virusscannen (je zal het maar hebben...) en toen liep alles weer vast. Scherm deed raar en nu krijg ik helemaal niets meer op mijn scherm te zien.

Iemand een idee wat het kan zijn? Alle ventilatoren draaien wel...



------------
Na afkoppelen van de videokaart en VGA-aansluiting op het moederbord nog steeds geen enkel effect. Ik krijg geen beeld, bliepjes of LED-lampjes die branden.... Iemand dé tip?

Toevoeging op 28/03/2012 20:36:36:

Net videokaart weer aangekoppeld en aangesloten en nu de HD even losgekoppeld.
Zelfde probleem.

Wat kan ik nog meer doen?
Gewijzigd op 28/03/2012 22:45:59 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 21:13:57
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

28/03/2012 20:44:43
Quote Anchor link
Windows in veilige modus opstarten en zonder internet verbinden, daarna een virusscan draaien.

Tenminste als je beeld hebt.

Probeer anders een andere monitor
 
Eddy E

Eddy E

28/03/2012 20:56:56
Quote Anchor link
Ik heb een identieke monitor er naast staan en deze aangesloten.
Geen beeld, dus kan weinig doen (ja, gokken welke knop ik moet indrukken, maar of dat werkt weet ik dus niet.

Kortom: eerst beeld.
Moet ik nog iets inschakelen om de VGA op het moederbord te gebruiken, als de videokaart is losgekoppeld? Of doet hij dat automatisch?
 
Jaron T

Jaron T

28/03/2012 21:07:53
Quote Anchor link
Je BIOS is waarschijnlijk gereset, verander even de boot-devices.
 
Eddy E

Eddy E

28/03/2012 21:09:22
Quote Anchor link
Ik krijg geen BIOS te zien, dus kan ook weinig doen daarin.

En hoe kan ik eventueel nog meer boot-devices veranderen? HDD en DVD-ROM afkoppelen of zo?
Of moet dat batterijtje vervangen worden?

Toevoeging op 28/03/2012 21:15:13:

Iemand opperde (via een ander kanaal) dat de processor mogelijkerwijs is overleden. Aangezien ik totaal geen beeld meer krijg (ook geen BIOS).

Zou dat kunnen?
Want dan is het een kwestie van andere processor (of gelijk andere PC, zet ik HDD en videokaart wel over).
 
Frank WD

Frank WD

28/03/2012 21:24:38
Quote Anchor link
Dit is een duidelijk gevalletje van een kapotte Prosessor.
In heel erg weinige gevallen wil het de geheugen ook nog wel eens zijn.

Maar alles hier boven gelezen gaan mijn voelsprieten richting de processor.
 
Eddy E

Eddy E

28/03/2012 21:27:19
Quote Anchor link
Das dan uiterst vervelend.

Mmmm ik kijk morgen eens verder.
Anders zaterdag maar een i7 halen. Heb ik gelijk een mooi verjaardagscadeau voor mezelf gevonden.
Maar 't kan dus ook het geheugen zijn? dat is wat makkelijk om te wisselen met de PC die er naast staat (van mijn PC).
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

28/03/2012 21:33:28
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk ook morgen langs de winkel gaan waar je hem gekocht hebt. En er even naar laten kijken. Heeft mij al honderde euro's bespaard aan een videokaart.
 
Frank WD

Frank WD

28/03/2012 22:09:01
Quote Anchor link
Bas, durf er mijn pc er bijna voor te verwedden dat het de processor is die zegt van doe het zelf maar. Dit kun je 99,9% afleiden door de volgende stappen te controleren.

1. stekker aansluiten en pc aan zetten. Als de lampjes gaan branden en je voelt de hardeschijf loopt. Je kan ook de ledjes controleren voor op de pc. Power moet branden en de HDD moet knipperen. Doet hij dit allemaal dan na stap 2.

2. Trek de geheugen bankjes van je moederbord. Druk de pc weer aan en kijk wat hij dan doet. 99.9% van de gevallen zal de pc gaan piepen. Gaat hij piepen dan is de geheugen goed. Druk geheugen weer terug in moederbord. en voor stap 3 uit.

3. Batterij op moederbord ( z'n grote horloge batterij) weg halen. deze 5 min er naast laten liggen. Bij deze stap dient heel de pc van stroom af te zijn.
Zo reset je de grootste bios problemen. Na 5 min batterij terug zetten (Let op je + - goed kant op licht) Start de pc weer op en even kijken of hij het weer doet.

4. Mogen de stappen hier boven niet geholpen hebben? Dan heb je voor je zelf al wel een goed debug methode gevolgd. Want na deze 4 stappen blijft er nog maar 1 mogelijkheid over. En dat is, Neem liefde vol afscheid van de trouwe processor. Stop hem in een doosje en laat hem heen gaan naar zijn processoren hemeltje. Daarna ff langs de plaatselijke pc winkel een nieuwe processor op halen.

Je zegt een i7, deze dient wel ondersteund worden door de moederbord. Ik zou dit eerst even na kijken.
 
Koen Hollander

Koen Hollander

28/03/2012 23:02:28
Quote Anchor link
als je nieuwe proccesor koopt waarschuw ik je wel dat ze apart soms duurder zijn dan een pc zelf!
 
Remco schrubben

remco schrubben

28/03/2012 23:09:40
Quote Anchor link
Koen,

Weet niet waar je deze info weg haalt. Maar dat licht er helemaal aan wat voor soort moederbord en processor enz..... word gebruikt.
Gewijzigd op 28/03/2012 23:10:19 door remco schrubben
 
Albert de Wit

Albert de Wit

29/03/2012 08:47:55
Quote Anchor link
heb je een cd of dvd speler er nieuw ingezet? of een floppy disk?

want in de tijd van de floppies was de reader altijd (ALTIJD) station A
 
Eddy E

Eddy E

29/03/2012 18:19:26
Quote Anchor link
@ Albert: nee, ik heb niets toegevoegd of gedaan
@ Remco: ja, dat is wel belangrijk. Zeker het onderzoeken waard
@ Frank WD: ik ga het zo doen als jij zegt! Lijkt me logisch, maar wel structureel.
 
Eddy E

Eddy E

31/03/2012 09:06:43
Quote Anchor link
Laatste update waarschijnlijk.

Net alle stappen van Frank WD gedaan. Geen effect.
Ander beeldscherm: geen effect
Geheugen wisselend eruit (en alles eruit): geen effect
DVD-ROM en HDD en alles losgekoppeld: geen effect.
Processor losgehaald (wat een gepriel), zag er niets verkeerds aan. Geen effect.

Kortom, hij gaat over 10 minuten naar de computerboer.
 
Frank WD

Frank WD

31/03/2012 11:04:00
Quote Anchor link
Dan ben ik bang dat je processor toch is overleden.
Sterkte er mee ;)
 
Eddy E

Eddy E

31/03/2012 12:49:30
Quote Anchor link
Vanochtend naar de computerboer geweest. Die zei/zegt dat het aan het moederbord ligt en het wel vaker voorkomt dat dit type moederbord na ongeveer 3 jaar de geest geeft.
Mijn computer (en dus moederbord) is inderdaad ongeveer 3 jaar oud.

Goed, er komt een ander toetsenbord (a 63 euro)in.
Met nieuw DDR-3-geheugen (4 gb, 20 euro)
En een nieuwe voeding (350watt á 100 euro).

Hoop dat alles daarna weer werkt.
Zo niet, komt er nog een processor bij op zijn kosten.
Uiteraard was er niets te zien aan de processor zelf.
 
Frank WD

Frank WD

31/03/2012 13:48:17
Quote Anchor link
Vind het een gewaagde stap om gelijk zoveel geld uit te geven.
Had die man niet beter eerst een andere processor kunnen proberen dan voor jou?

Want uit al jou reactie's komt het bij mij overeen dat de processor na de maan is en niet je moederbord. Verder is mijn persoonlijke mening een 350Watt voeding voor de computers van tegenwoordig veel te zwak, vooral als ik lees dat je 4 gig aan geheugen er in gaat krijgen. Daar naast steek je ook nog een externe video kaart.

PS: Aan een processor is nooit te zien dat die kapot is. Daar kom je pas achter als je hem uitwisselt met een 100% processor.

Toevoeging op 31/03/2012 13:59:43:

Eddy Erkelens op 28/03/2012 20:31:43:
Iemand een idee wat het kan zijn? Alle ventilatoren draaien wel...


Dit is voor mij een 75% zekerheid vaak dat moederbord wel goed is. Als moederbord kapot zou zijn, dan zou deze fans ook niet meer draaien. Of de video kaart van moederbord moet kapot zijn. Maar dan heb je altijd via externe kaart nog wel beeld.

Wees AUB voor je zelf heel erg zeker wat het kan zijn. Mijn ervaring is dat Computer winkels vaker dingen roepen wat achteraf niet waar is. Dit zelf mee gemaakt met een persoon die ook bij de computer winkel is geweest.

daar vertelde ze hem dat hij beter een nieuwe pc kon kopen, zijn pc was overleden.
Savonds kwam ik bij hem en heb ik even na de pc gekeken. 30 min later liep de pc weer als een trein en dat na een bios up-date. Dit kost hem 2 pakjes shag, bij de pc winkel ging hem dat 400 euro kosten. Het is wat je liever hebt.
 
Joey Schroder

Joey Schroder

25/04/2012 14:31:10
Quote Anchor link
Ik vermoed ook dat je processor de geest heeft gegeven of binnenkort doet. Dus geld uitgeven voor voeding etc is niet nodig ;)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/04/2012 14:45:54
Quote Anchor link
Maandje later denk ik dat TS wel een oplossing heeft ;)
 
Eddy E

Eddy E

28/04/2012 09:46:49
Quote Anchor link
Ja, sorry.

Moederbord vervangen.
Zelfde processor.

PC draait weer als een zonnetje.
Was dus toch het moederbord ;).


Enige stomme is dat de voeding constant (ook bij PC uit) een hoge toon uitzend... irritant en gekmakend bijna.
Gewijzigd op 28/04/2012 09:47:17 door Eddy E
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

28/04/2012 11:20:33
Quote Anchor link
Kan zijn dat hij niet goed is aangesloten op de kabels. Dat zou ik eerst na lopen. Kijk ook even of je computer niet meer energie vraagt dan je voeding aan kan. Anders moet je een zwaardere voeding in je computer zetten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.