PDF bestand automatisch weergeven in bepaalde week

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henktrol

henktrol

09/05/2009 14:16:00
Quote Anchor link
Moi,

Ben ik weer, heb iets makkelijkers nu naar mijn mening om iets te doen,
want zo ver gaat mijn php kennis nog steeds niet xD

Met readdir een map uitlezen
Ik noem een pdf bestand dan bijvoorbeeld naar deze week: 19.pdf,
dat moet ik dan zelf handmatig doen
Ik zet het weeknummer in een variabele: $week = date("W");

Wie weet hoe ik dan het script kan laten zoeken naar $week.pdf?
Hoop dat jullie het begrijpen, nouja dan als het pdf niet bestaat dat er staat:
Deze week is er (nog) geen folder, maar dat kan met else {
;)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:27:20
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/05/2009 14:23:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$aResult
= glob('pdf_map/'.$week.'.pdf');

if(empty($aResult))
{

    // Nog geen folder
}
else
{
    // Folder zit in $aResult[0]
    // evt nog even basename() gebruiken om enkel de bestandsnaam te krijgen.

}
?>

Zoiets?
 
- SanThe -

- SanThe -

09/05/2009 14:25:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

09/05/2009 14:31:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 09.05.2009 14:25:
Als je alleen wilt controleren of het bestand bestaat is dat natuurlijk de beste optie!
 
- SanThe -

- SanThe -

09/05/2009 14:33:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 09.05.2009 14:31:
SanThe schreef op 09.05.2009 14:25:
Als je alleen wilt controleren of het bestand bestaat is dat natuurlijk de beste optie!

Dat was toch de vraag.
henktrol schreef op 09.05.2009 14:16:
Wie weet hoe ik dan het script kan laten zoeken naar $week.pdf?
 
Henktrol

henktrol

09/05/2009 16:17:00
Quote Anchor link
Oui :D
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.