pdf -> txt/html door middel van php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

31/07/2008 20:02:00
Quote Anchor link
Hoi iedereen,

ik ben bezig om op mijn site een zoekmachine te maken die in pdf bestanden kan doorzoeken. dit doe ik door pdf bestanden te veranderen in plain text. Alleen lukt dit niet..
ik heb een paar van deze geprobeerd: http://nl2.php.net/manual/en/ref.pdf.php alleen lukt het niet. ik krijg of errors te zien of helemaal niets.
ik moet een php script vinden dus kom niet met pdftk :P
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:53:00
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

31/07/2008 20:41:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
    $file
= "test.pdf";
    $outpath = preg_replace("/\.pdf$/", "", $file).".txt";
    
    system("pdftotext ".escapeshellcmd($file), $ret);
    if ($ret == 0)
    {

        $value = file_get_contents($outpath);
        unlink($outpath);
        print $value;
    }

    if ($ret == 127)
        print "Could not find pdftotext tool.";
    if ($ret == 1)
        print "Could not find pdf file.";
?>


Stond bij de reacties...
 

31/07/2008 20:47:00
Quote Anchor link
@wesley: Heb je wel system toegang voor nodig, en dat heb je op de meeste servers niet.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

31/07/2008 22:27:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.