PDO en MVC het MODEL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark Beets

Mark Beets

13/09/2008 23:33:00
Quote Anchor link
Heren,

ben bezig om een MVC framework op te bouwen, lukt aardig.
Gebruik PDO in mijn model classes.

Nou dacht ik om de output van de query in een array te zetten, return to controller.

Is de de beste oplossing en hoe zou ik eventueel om gaan met meer output met meerder colommen?

----------------------
$MyDB = new PDO(MyDNS, MyUserName, MyPassWord);

$MyDB->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);
$sql = "SELECT test FROM test";
$stmt = $MyDB->query($sql);
$arr1 = $stmt->fetchAll(PDO::FETCH_COLUMN, 0);
$dbh = null;

return $arr1;
---------------------
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:40:42
 
Frank -

Frank -

13/09/2008 23:36:00
Quote Anchor link
FETCH_COLUMN

Dat werkt dus maar met 1 kolom. FETCH_ASOC lijkt mij meer voor de hand liggen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.