Pending ajax requests

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

N K

N K

02/01/2013 20:57:57
Quote Anchor link
Ik krijg het idee dat ik iets essentieels heb gemist in mijn jquery scriptje.
Na meerdere keren het formulier te submitten verschijnen de resultaten steeds trager.
In de chrome developer tools zie ik wel meer info en dat is dat hij steeds het bestand content.php opnieuw wil laden nadat dit request eigenlijk al is afgelopen. (als ik het zo goed zeg..)
Na 20 x submitten voert hij 20x content.php uit en verschijnen de resultaten vele seconden later.
Weet iemand wat ik fout doe?

Afbeelding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<script type="text/javascript">

        $(document).ready(function(){
            $(document).on("click","#search_submit",function(){
                $('#loading').show();
                $("#sb").submit( function () {    
                        $.ajax({  
                            type: "POST",
                            data : $(this).serialize(),
                            cache: false,  
                            url: "ajax/content.php",  
                            success: function(data){
                                $("#content").html(data);
                                $('#loading').hide();
                            }  
                        });  
                        return false;
                });
            });
        });
</script>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 16:06:22
 
Php knipper

php knipper

03/01/2013 00:45:44
Quote Anchor link
zou je url eens kunnen posten? zelf gebruik ik niet veel jquery maar ik denk dat die "on" "live" moet worden anders zal het niet meer werken in #content
 
N K

N K

03/01/2013 07:38:56
Quote Anchor link
Is "live" niet deprecated?
Mijn url is volgens mij gewoon localhost/naam/index.php
Gewijzigd op 03/01/2013 07:48:37 door N K
 
Kees Schepers

kees Schepers

03/01/2013 08:50:49
Quote Anchor link
@PHP knipper, zoals 'N K' hem gebruikt is on ook gewoon 'live'. Dat is als je namelijk een selector gebruikt als tweede argument is het gedrag hetzelfde en geniet gebruik daarvan dan ook de voorkeur heb ik begrepen.
 
No One

No One

03/01/2013 09:02:36
Quote Anchor link
is het niet .click??? dus $("#search_submit").click(function(){//todo });
 
N K

N K

03/01/2013 09:45:37
Quote Anchor link
Ik heb meerdere jquery scripts lopen en deze werkt alleen als ik het in combinatie met "on" gebruik.
 
No One

No One

03/01/2013 09:48:54
Quote Anchor link
hmmm...das raar...
 
N K

N K

03/01/2013 09:59:58
Quote Anchor link
Ik kan het nog eens proberen als ik straks thuis ben. Is het eigenlijk wenselijk om alleen maar "on" te gebruiken bij dynamisch toegevoegde elementen? Want dat is #search_submit niet. Ben nog beginner in Jquery, dit is me niet helemaal duidelijk.
 
Erwin H

Erwin H

03/01/2013 10:11:34
Quote Anchor link
click en on kan je allebij gebruiken bij vaste elementen, on schijnt alleen iets sneller te zijn.

Alleen, je zegt dat click niet werkt op dit element? Dat is inderdaad vreemd, tenzij het element later wordt aangemaakt. Wat voor functies heb je nog meer op dit element?
 
Kees Schepers

kees Schepers

03/01/2013 10:12:28
Quote Anchor link
Nee ik zou niet altijd live binden op elementen, dit kost namelijk best wat performance. Als je dus wilt binden op elementen die niet van inhoud/DOM wijzigen dan zou ik gewoon $(el).on('click', function(){}); gebruiken en als de selector wel van DOM wijzigt: $(container).on('click', element, function(){});.
 
N K

N K

03/01/2013 10:20:53
Quote Anchor link
$(document).on("click","#search_submit",function(){

dus veranderen in:

$('#search_submit').on("click",function(){

?

@Erwin, ik heb geen andere functies op dit element.

Toevoeging op 03/01/2013 10:27:09:

@kees, even snel getest maar dat lijkt hem ook niet te zijn.
Gewijzigd op 03/01/2013 10:25:02 door N K
 
Erwin H

Erwin H

03/01/2013 10:38:28
Quote Anchor link
Ik heb het net hier even snel getest en volgens mij is je probleem simpel op te lossen.
Als #search_submit je submit button is in je form #sb dan krijg je dat na een klik op je button (wat eigenlijk al een submit is), je nog in je form submit de ajax call gaat doen. Daardoor bind je eigenlijk dat submit event aan je form, en dat doe je elke keer. Elke keer dat je op die knop drukt krijgt je form dus een extra event handler.
Simpele oplossing: de ajax call direct in de click event handler van je button uitvoeren. Dan zou het moeten werken.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<script type="text/javascript">

        $(document).ready(function(){
            $(document).on("click","#search_submit",function(){
                $('#loading').show();  
                $.ajax({  
                    type: "POST",
                    data : $(this).serialize(),
                    cache: false,  
                    url: "ajax/content.php",  
                    success: function(data){
                        $("#content").html(data);
                        $('#loading').hide();
                    }  
                });  
                return false;
            });
        });
</script>
Gewijzigd op 03/01/2013 10:39:33 door Erwin H
 
N K

N K

03/01/2013 10:57:56
Quote Anchor link
Hoi Erwin, Net even snel geprobeerd. Het probleem met de pending requests is nu opgelost(!) maar ik krijg nog even geen resultaten.
 
Lano Heeren

Lano Heeren

03/01/2013 11:12:44
Quote Anchor link
Hoi N.K,
Mag ik vragen welk programma je gebruikt in je eerste post?
Alvast bedankt.
Lano
 
N K

N K

03/01/2013 11:19:39
Quote Anchor link
Bedoel je de Chrome developer tools?

Of notepad ;-)
 
Erwin H

Erwin H

03/01/2013 11:23:38
Quote Anchor link
Je zegt dat je geen resultaten krijgt, wat bedoel je daarmee? Wordt de ajax call wel uitgevoerd, maar krijg je niets terug? - dan ligt het aan de server (php) kant. Of krijg je wel de gegevens terug maar komen ze niet in het element? - dan ligt het aan de client (jquery) kant.
 
N K

N K

03/01/2013 11:44:25
Quote Anchor link
Moeilijk te zeggen. Hiervoor kreeg ik wel resultaten dus lijkt me dat het PHP bestand goed is.
Aan de andere kant geeft die nu als melding "geen resultaten gevonden". Deze geeft hij alleen als numrows "0 " is van de query. mmmm...vanavond maar even er wat meer tijd aan besteden,.
 
Erwin H

Erwin H

03/01/2013 11:46:50
Quote Anchor link
Als het goed is kan je toch in de google developer tools zien wat de rauwe data is die je terugkrijgt van de server?
 
N K

N K

03/01/2013 11:56:02
Quote Anchor link
mmm, is dat bij Network ---> Scripts ----> Response?

Daar zie ik dit:

<div class='results'>Er zijn geen events gevonden.
</div><ol id ="events"></ol>
 
Erwin H

Erwin H

03/01/2013 12:17:18
Quote Anchor link
My bad. Ik gebruik zelf geen Chrome, maar Firefox met Firebug. Daarin is het heel simpel om alles te zien. Ik ging ervanuit dat het in Chrome net zo eenvoudig zou zijn, maar het schijnt niet zo te zijn. Ik vond deze thread op stackoverflow waar een en ander wordt uitgelegd: http://stackoverflow.com/questions/3200329/view-ajax-response-content-in-chrome-developer-tools
 
N K

N K

03/01/2013 13:50:41
Quote Anchor link
Okee, ik zie dit nu in de console ( met xmlhttprequests log aan)

XHR finished loading: "http://www.test.nl/ajax/content.php". jquery-1.8.2.js:8416
send jquery-1.8.2.js:8416
jQuery.extend.ajax jquery-1.8.2.js:7968
(anonymous function) www.test.nl:506
jQuery.event.dispatch jquery-1.8.2.js:3063
elemData.handle.eventHandle
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.