PHP Afbeelding center

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick S

Patrick S

24/06/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Ik wil een afbeelding in PHP centreren, maar het is niet in een kader.
Dit werkt niet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<body style="background-image: url(../web-gallery/v2/images/footer.png) no repeat center center;"">
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:28:52
 
Jo colling

jo colling

24/06/2009 16:28:00
Quote Anchor link
moet je met css doen

voer dit in tussen je head tags

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<style type="text/css">
body {background-image:url(../web-gallery/v2/images/footer.png);
           background-position:center;
           background-repeat:no-repeat;
        }
</style>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jo colling
 
Patrick S

Patrick S

24/06/2009 16:33:00
Quote Anchor link
Waarvoor is die ) na background-position:center
Met die ) centreert die niet, en zonder die ) centreert die niet goed, het is voor een heel groot deel links
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick S
 
Jo colling

jo colling

24/06/2009 16:36:00
Quote Anchor link
type fout
 
Patrick S

Patrick S

24/06/2009 16:40:00
Quote Anchor link
Maar waarom centreert hij dan niet goed, het lijkt alsof het midden links is, niet midden
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick S
 
Krop Kroppyer

Krop Kroppyer

24/06/2009 17:28:00
Quote Anchor link
Heeft het plaatje zelf niet een witte marge rechts (en onder)? dan zit het plaatje misschien wel in het midden maar dat deel dat jij ziet als plaatje niet.

pak anders een een.. liniaal (:P) en kijk of het niet gewoon gezichtsbedrog is.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.