php automatisch na afronden script volgende pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fortfort x

fortfort x

04/11/2008 12:02:00
Quote Anchor link
Ik ben met fancyupload (flashuploader) aan het stoeien, nu is hier niet direct een mogelijkheid om een directory in te stellen waar de bestanden naar toe gaan. Nu ben ik met een workaround bezig om eerst een dir te maken en dan de nodige bestanden te copieren. dat werkt allemaal prima alleen wil ik graag dat na het afronden van dit script automatisch doorgegaan gaan worden met het uploadscript. include werkt niet aangezien het script dan vanuit de zelfde dir blijft werken

wie kan mij hiermee helpen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
// beginnerscode vrees ik
$albumnaam = $_POST['directorie'];
$ongeldig = 'albumnaam';
if ($albumnaam == $ongeldig) {
echo "Nee dupperd, je moet natuurlijk wel een naam geven en dan niet 'albumnaam' dus :)".'</br>';
}
else {
if (file_exists($albumnaam)) {
    echo 'album met de naam '."$albumnaam".' bestaat helaas al';
}
else {

    mkdir("$albumnaam");
$file = 'upload.php';
$newfile = "$albumnaam".'/'.'upload.php';
$file2 = 'uploadscript.php';
$newfile2 = "$albumnaam".'/'.'uploadscript.php';
$file3 = 'reload.htm';
$newfile3 = "$albumnaam".'/'.'reload.htm';
$file4 = 'FancyUpload2.js';
$newfile4 = "$albumnaam".'/'.'FancyUpload2.js';

if (!copy($file, $newfile)) {
    echo "er gaan dingen fout met $file...\n".'</br>';
}


    if (!copy($file2, $newfile2)) {
    echo "er gaan dingen fout met $file...\n".'</br>';
}

    if (!copy($file3, $newfile3)) {
    echo "er gaan dingen fout met $file...\n".'</br>';

    }

    if (!copy($file4, $newfile4)) {
    echo "er gaan dingen fout met $file...\n".'</br>';
    }

    echo 'album met de naam '."$albumnaam".' is gemaakt, ga nu verder om de fotos te uploade'.'</br>';
    echo '<br/><a href='."$albumnaam".'/'.'uploadscript.php'.'>uploaden</a>';
}

?>
  


nu gaat het dus om die laatste regel, deze moet ik nu handmatig aanklikken, heb vanalles geprobeerd maar krijg dit niet automatisch.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Fortfort x
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 06:51:23
 
Ee jee

Ee jee

04/11/2008 12:13:00
Quote Anchor link
gewoon header ???

http://nl3.php.net/header
 
Crispijn -

Crispijn -

04/11/2008 12:20:00
Quote Anchor link
Waarom alles copiëren? Het is vaak handiger om gewoon met een database te werken waardoor je je afbeeldingen in een map kan plaatsen. Dit is dan op een 'virtuele' manier opgelost.
 
Fortfort x

fortfort x

04/11/2008 12:42:00
Quote Anchor link
Eejee schreef op 04.11.2008 12:13:
gewoon header ???

http://nl3.php.net/header


Dat werkt niet, de header is immers al gepost plus dat deze niet dynamisch aangepast kan worden met de net nieuw aangemaakte dir. je kan hier dus niet $albumnaam aan toevoegen. Ik wil immers een bestand openen in deze net aangemaakte map

Crispijn schreef op 04.11.2008 12:20:
Waarom alles copiëren? Het is vaak handiger om gewoon met een database te werken waardoor je je afbeeldingen in een map kan plaatsen. Dit is dan op een 'virtuele' manier opgelost.


dit werkt ook niet omdat het flashscript restricties heeft in het mee sturen van variabelen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door fortfort x
 
Fortfort x

fortfort x

08/11/2008 15:07:00
Quote Anchor link
iemand anders misschien een goed idee
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.