php bestand in php bestand invoegen via php functie!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2

Johannes davidian

johannes davidian

11/07/2022 12:01:28
Quote Anchor link
waar moet ik precies paste deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', '1');
ini_set('display_startup_errors', '1');
error_reporting(E_ALL);
?>

 


in function.php or in contact.php or in contact-form.php?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 20:13:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2022 12:05:23
Quote Anchor link
Bovenaan waar je PHP-script begint, je wilt immers je hele script kunnen debuggen.
maar als je Wordpress gebruikt, dan zit daar al debugging in.
Gewijzigd op 11/07/2022 12:06:05 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

11/07/2022 12:34:33
Quote Anchor link
waar precies ik moet paste deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ini_set('display_errors', '1');
ini_set('display_startup_errors', '1');
error_reporting(E_ALL);
?>


in contact.php of in contact-form.php of in function.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2022 12:45:04
Quote Anchor link
Had ik al gezegd!

- Ariën - op 11/07/2022 12:05:23:
Bovenaan waar je PHP-script begint, je wilt immers je hele script kunnen debuggen.
maar als je Wordpress gebruikt, dan zit daar al debugging in.


Als voorbeeld:
Ikzelf plaats dit bovenaan mijn config.php die al eerste wordt ingeladen zodra ik mijn index.php inlaad. Ik gebruik zelf geen Wordpress. Maar Wordpres heeft ook goede debugging-mogelijkheden waardoor die code van mij niet nodig is.
Gewijzigd op 11/07/2022 12:51:40 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

11/07/2022 13:03:43
Quote Anchor link
dank u wel voor de tip ik heb gezien.


Toevoeging op 11/07/2022 15:57:26:

ik heb het probleem opgelost van erkenning php pagina.
ik heb gezien in pagina gedeelde van wordpress onder template 3 opties zijn:
1- default
2-contact (php)
3-contact-form (php)
dus dat zouden nooit kunnen deze 2 php pagina's elkaar erkennen.omdat ik had optie contact gekozen onder template als actieve pagina .
ik heb gewoon van contact.php html code verplaatst in contact pagina van wordpress en gekozen onder template de optie contact(php) als contact page .
daarna ik heb php code van contact-form.php geplaatst in contact.php . en ik ga de contact-form.php verwijderen.
ik heb express een klas gemaakt met tekst ( hello) om te testen . en wanneer ik ga naar contact page in mij website ik zie dat tekst (hello) staat daar.
ik ben door foute informatie afgeleid anders dat zoude niet kunnen 2 php pagina's met elkaar koppelen in php. die zijn gewoon 2 aparte pagina's net als home,about etc.
wat betekent de php code er ziet heleboel fouten ik heb het gezien. ik ga proberen om aan te passen anders ik moet plug in gebruiken. maar eerst ik wil beetje exprementeren
dank u wel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/07/2022 18:01:47
Quote Anchor link
Ik snap niet veel van de vraagstelling, maar zo te zien gaat dit om WordPress.
Misschien is het handig om je eens te verdiepen in theme-ontwikkeling die in de Wordpress Codex wordt besproken.

Bekijk ook eens één van de standaard theme's en experimenteer daar eens mee.
Gewijzigd op 12/07/2022 18:02:50 door - Ariën -
 
Johannes davidian

johannes davidian

12/07/2022 20:16:38
Quote Anchor link
ik heb de probleem opgelost met sturen en ontvangen van email met php code in wordpress eindelijk na paar dagen vragen en zoeken.
ik heb ook manier gevonden om 2 php pagina's met elkaar laten communiceren. contact.php en contact-form.php .
ik moet nog paar dingen bestuderen en corrigeren dan ik ga paste de geheel code in werkelijkheid hier in deze form.
het kan met include functie 2 php pagina's met elkaar verbinden.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.