php beveiliging pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Arjan

arjan

08/11/2007 10:52:00
Quote Anchor link
hallo,
ik heb een script gedownload DEZEwaarmee ik een inlogsysteem op mijn site kan maken. dit heb ik allemaal gedaan. KIJK. dit werkt allemaal enzo maar als ik nu een pagina wil gaan maken dan snap ik even niet wat er gebeurd. Als je bijvoorbeeld naar een pagina gaat die al gemaakt is door de maker ervan zonder dat je bent ingelogt dan word je automatisch teruggestuurd naar de inlogpagina om dit wel te doen. maar dit moet ook gebeuren als ik zelf een pagina aanmaak, er word dan gezegt dat ik de safe.php moet include bovenaan de pagina.
op DEZE pagina heb ik dus deze code gebruikt.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php include("http://www.arjan901.nl/safe.php"); ?>

<?php include("http://www.arjan901.nl/htmltop.php"); ?>
<img src="http://www.arjan901.nl/images/under_construction_glitter_graphic_02.gif" width="361" height="208" />
<?php include("http://www.arjan901.nl/htmlbottom.php"); ?>


het probleem is dat hij altijd zegt dat ik moet inloggen (misschien kan dat komen omdat dit bestand in een submap zit) maar ook al ben ik niet ingelogt dan komt er altijd bovenaan de pagina de inlogpagina te staan. hoe moet ik een pagina opbouwen om hem in een submap (bijvoorbeeld arjan901.nl/submap/index.php) en gewoon de in site (bijvoorbeeld arjan901.nl/fiets.php) het zo te maken dat ik altijd word doorverwezen naar de inlogpagina als ik niet ingelogt ben, ben ik wel ingelogt dat hij dan de pagina toont zoals het hoort

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:18:18
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/11/2007 10:55:00
Quote Anchor link
Je kunt bijvoorbeeld eerst eens:
ERROR_REPORTING(0);
verranderen in:
ERROR_REPORTING(1);
ERROR_REPORTING(E_ALL);

Dan zie je wat er eventueel fout gaat. Ik denk dat er iets fout gaat met het include
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Arjan

arjan

08/11/2007 11:01:00
Quote Anchor link
ja heb het gedaan,
maar zie geen verschil
 
Arjan

arjan

08/11/2007 11:01:00
Quote Anchor link
ja heb het gedaan,
maar zie geen verschil
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/11/2007 11:09:00
Quote Anchor link
en boven die error_reporting ook nog:
ini_set('display_errors','1');
ini_set('display_errors', 1);
Weet je zeker dat je niet nog ingelogd bent?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Arjan

arjan

08/11/2007 11:16:00
Quote Anchor link
heb het erbij gezet, moet toch in de config.php? maar het werkt nog steeds niet
 
Frank -

Frank -

08/11/2007 11:19:00
Quote Anchor link
@TJVB: Er zijn diverse manieren om de foutmeldingen op het scherm te zetten, maar jouw aanpak ken ik niet. Wellicht werkt het, geen idee. Deze aanpak hanteer ik, dat werkt zeker:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 1 is een integer, geen string
error_reporting(E_ALL); // dus een bepaald niveau, geen nummer 1 of 0

// rest van de code

?>
 
Arjan

arjan

08/11/2007 11:22:00
Quote Anchor link
moet dit in de save.php of in de config.php??
 
TJVB tvb

TJVB tvb

08/11/2007 11:24:00
Quote Anchor link
hmm, ik ben niet handig bezig. Die ini set had ik nog nagekeken en denk ik fout overgenomen omdat op php.net het zo staat "1"
En die error_reporting laat in mijn geval alleen de errors zien terwijl dat ook niet de bedoeling was.

Ik ben blij dat jij wel helder ben en ik ga denk ik wat rustiger aan doen totdat ik minder pijnstillers nodig heb want dit werkt niet.

edit:
Heb de berichten ook even aangepast
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.