php classes extending

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roel

Roel

01/02/2006 12:07:00
Quote Anchor link
Ik heb de volgende situatie

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

class A {
 public $var1;
}


class B extends A {
 public $var2;
}


?>


Nu maak een een var aan :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$obj
= new B;
?>

Ik wil dit object printen dus doe ik :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($obj);
?>


Weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat niet allen class B geprint wordt, maar ook class A ?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 07:35:02
 
Roel

Roel

01/02/2006 13:30:00
Quote Anchor link
Probleem opgelost, hij laat dit niet als apart object zien, maar door het extenden laat hij alles wat in a zit sowieso al in b zien
 
Martijn B

Martijn B

01/02/2006 14:11:00
Quote Anchor link
Dat is ook de bedoeling van extends je breid klasse A uit met klasse B.
 
Roel

Roel

29/04/2007 17:01:00
Quote Anchor link
hehe wat was ik in 2006 toch een amateur :D
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

29/04/2007 17:04:00
Quote Anchor link
Roel, is het echt nodig al je topics van 1,5 jaar geleden te bumpen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.