php code voor totaal links op site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Marco

Marco

20/04/2007 18:40:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$q
= mysql_query("SELECT pid, paginas.titel, count( * ) AS aantal
FROM links, paginas
WHERE paginas.id = pid
GROUP BY pid
ORDER BY aantal DESC  
LIMIT 0 , 9"
);
while($data = mysql_fetch_assoc($q))
echo '<a href="http://' . $data[titel] . '.sitenaam.com">' . $data[titel] . '.sitenaam.com</a><br>';

?>


Dit is de php code om de websites te tonen met de meeste links, alleen worden de websites weer gegeven en niet de links er achter.
Weet iemand wat ik mis in die code?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 06:42:03
 
Marco

Marco

21/04/2007 09:37:00
Quote Anchor link
weet iemand hoe ik ook de totaal links er bij krijg ipv alleen de websites getoond worden?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
Marco

Marco

23/04/2007 08:41:00
Quote Anchor link
broncode staat hierboven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco
 
Crispijn -

Crispijn -

23/04/2007 12:41:00
Quote Anchor link
Wat is je probleem precies? In welk format wil je het hebben? Ik kan wel een aantal ideeën bedenken alleen wat wil JIJ nu precies?
 
Michael de Wal

Michael de Wal

23/04/2007 13:09:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$q
= mysql_query("SELECT pid, paginas.titel, count( * ) AS aantal
FROM links, paginas
WHERE paginas.id = pid
GROUP BY pid
ORDER BY aantal DESC  
LIMIT 0 , 9"
);
while($data = mysql_fetch_assoc($q))
echo '<a href="http://' . $data['titel'] . '.sitenaam.com">' . $data['titel'] . '.sitenaam.com</a><br>';

?>


zowieso even '' neergezet
 
Marco

Marco

23/04/2007 22:03:00
Quote Anchor link
Dit stukje code wat Michael neer gezet heeft roept alleen de www namen op met de meeste links, alleen zie ik niet hoeveel links ze hebben, dus zie alleen hun www namen, en wil graag dat ik ook de totaal aan linken zie achter de www namen
 
Marco

Marco

24/04/2007 08:40:00
Quote Anchor link
Iemand een idee?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.