[PHP] DateTime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »
Lorenzo

lorenzo

31/01/2008 11:39:00
Quote Anchor link
Ik heb namelijk een probleempje.

ik heb nog nooits gewerkt met datetime in de Database dus kan iemand mij uitleggen hoe ik dit kan fixen
0000-00-00 00:00:00

bij dat veldje heb ik dit staan:

Type: dedatum
Type: DATETIME

en alles heb ik standaard gelaten

ik krijg deze tijd te zien
0000-00-00 00:00:00
0000-00-00 00:00:00
0000-00-00 00:00:00

hoe fix ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 02:55:00
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 11:41:00
Quote Anchor link
Dat is de 'datum met tijd' die in jouw database staat. Wat wil je daar aan fixen?

Edit: Stukje uit de handleiding:
Quote:
Illegal DATETIME, DATE, or TIMESTAMP values are converted to the “zero” value of the appropriate type ('0000-00-00 00:00:00' or '0000-00-00').

Het zou zo maar kunnen dat jij iets fout doet en dat MySQL dus jouw data naar de klote helpt. Dat is een functionaliteit van MySQL...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/01/2008 11:42:00
Quote Anchor link
laat je tabelstructuur eens zien?
 
Lorenzo

lorenzo

31/01/2008 11:43:00
Quote Anchor link
ja naar normale tijd fixen gewoon de datum 2008-1-31 etc.
 
- SanThe -

- SanThe -

31/01/2008 11:45:00
Quote Anchor link
INSERT ......... (datum) VALUES (NOW()) ...
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Helaas, er staat niks in jouw database dat lijkt op 2008-1-31, dat kan er dus ook nooit uit komen. MySQL heeft waarschijnlijk jouw data om zeep geholpen.

Maar goed, dat hoor je te weten wanneer je MySQL gebruikt. Ik zeg altijd dat MySQL alleen voor echte helden is, alleen voor mensen die weten wat ze doen en nooit fouten maken. Ik val niet in die categorie! Het maken van fouten is een grote hobby van mij, gelukkig leer ik er wel van. Misschien komt er nog eens een dag dat ik ook met veel plezier MySQL ga gebruiken!

PostgreSQL, lijkt me een betere en vooral veiliger oplossing.
 
Will

Will

31/01/2008 11:50:00
Quote Anchor link
Het is tegenwoordig wel gemakkelijk om een held te worden ;)
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 11:56:00
Quote Anchor link
Will schreef op 31.01.2008 11:50:
Het is tegenwoordig wel gemakkelijk om een held te worden ;)
Een gebrek aan kennis is inderdaad al genoeg...

Wanneer je STRICT-mode inschakeld, mag je dus nooit vergeten, dan wordt het al ietsjes beter. Desondanks blijft het een ramp en weet je nooit zeker of de data in de database ook de data is die je wilde opslaan. Het begrip DBMS is dan ook nauwelijks van toepassing op MySQL.
 
Will

Will

31/01/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Ja maar jij noemt alleen maar nadelen van mysql, je moet toch wel toegeven dat mysql sneller is dan postgrsql, wat eigenlijk toch een vereiste is voor web apps..
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 12:08:00
Quote Anchor link
Will schreef op 31.01.2008 11:58:
Ja maar jij noemt alleen maar nadelen van mysql, je moet toch wel toegeven dat mysql sneller is dan postgrsql, wat eigenlijk toch een vereiste is voor web apps..
Sneller? Alleen met hele simpele queries en met heel weinig users kan het zich meten met PostgreSQL. Zodra je MySQL belast, stort de performance als een kaartenhuis inelkaar en rent PostgreSQL rondjes om jouw MySQL-database.

Zie de tests op Tweakers.net.

MySQL is onbetrouwbaar, slecht te schalen en langzaam. Alleen met een hele goeie DBA in huis en programmeurs die de ontbrekende delen kunnen bouwen, is er een goede database mee op te zetten.

Jammer jongens, MySQL zuigt. Helaas weten de meesten dat niet en vindt men het normaal dat men data kwijt raakt en moet wachten op de database. Een gebrek aan kennis...
 
Will

Will

31/01/2008 12:26:00
Quote Anchor link
En dan heb je deze benchmarks..
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 13:26:00
Quote Anchor link
Will schreef op 31.01.2008 12:26:
En dan heb je deze benchmarks..

Heb je hem ook doorgelezen?

Quote:
Database size is about 80MB for each test (5000 - 300000 rows/table) and the number of concurrent users ranges from 1 to 20.

- 80MB is klein, heel erg klein
- 5.000 - 300.000 rows per table, dat is weinig, heel erg weinig
- concurrent users ranges from 1 to 20, dat is weinig, heel erg weinig.

Zoals ik al zei, met een kleine databases en weinig users kan MySQL nog prima werken. Zodra je MySQL gaat belasten, gaat het mis. In de tests van Tweakers.net wordt de database (enkele GB's groot) belast tot 100 gelijktijdige gebruikers. Dat is even iets andere kost!

Een 80MB database met enkele gebruikers is altijd snel genoeg, 0,01 of 0,1 seconden wachten maakt dan echt niet uit, daar merkt de gebruiker helemaal niks van.

Kortom, de test gaat nergens over en is dus niet vergelijkbaar met de test van Tweakers.net, een redelijke database met flink wat gelijktijdige users.
 
Will

Will

31/01/2008 13:43:00
Quote Anchor link
Ja misschien heb je wel gelijk.. Maar overschakelen is ook altijd zo'n moeite.. Plus mysql is ook overal terug te vinden..
 
Frank -

Frank -

31/01/2008 14:48:00
Quote Anchor link
Will schreef op 31.01.2008 13:43:
Plus mysql is ook overal terug te vinden..
En daar heb je dan ook het enige voordeel van MySQL te pakken.

Helaas zijn deze databases slechts zeer zelden goed geconfigureerd en leert men hierdoor een heel brak SQL-dialect aan.

Overstappen van MySQL naar pgSQL is niet zo'n vreselijke klus, al kan het zijn dat er ineens de nodige bugs in je systeem boven komen drijven. Een foute query wordt dan namelijk ineens afgekeurd, de database gaat niet zelf resultaten verzinnen of jouw data naar de bliksem helpen. Verder is het een kwestie van even de SQL-functienamen aanpassen (mocht dat nodig zijn) en een andere database-classe gebruiken. Mocht je PDO gebruiken, dan hoef je alleen maar even een iets andere connectie-string op te geven.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Frank -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.