php developer en enthousiast collega (m/v)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martijn

Martijn

31/01/2007 16:59:00
Quote Anchor link
(Bedrijfs)naam: 333TRAVEL

333TRAVEL is een ambiteuze reisorganisatie die zich in korte tijd tot marktleider van de bestemming zuidoost azie heeft ontwikkeld. Om deze positie vast te houden en te versterken is er gekozen voor een vernieuwend concept voor een website die in januari 2008 gelanceert gaat worden. We zijn momenteel met ongeveer 25 mensen waarvan 3 automatiseerders en 1 DTP-er. Er zijn ongeveer 15 mensen de gehele dag actief met voornamelijk telefonische verkoop.
Dit jaar zijn we door het financieel dagblad uitgeroepen tot snelst groeiende onderneming van deze regio (gazellen award)

Voor de afdeling automatisering zoeken we versterking van iemand die web2.0 nou wel eens wil koppellen aan een praktische insteek en samen met ons de reisbranche wil vernieuwen.
Als developer krijg je veel vrijheid bij het invullen van je uren, maar we verwachten wel dat je deel uitmaakt van het team en dus ook regelmatig tijdens kantooruren aanwezig bent.

We zullen alle gangbare technologieen gaan gebruiken, maar in het bijzonder zijn we op zoek naar een PHP developer met ervaring in applicatieontwikkelling of CMS ontwikkelling.
Ervaring met AJAX applicaties is een PRE.
We horen graag wat je ambities zijn om samen met jou een leertraject op te zetten, want we geloven in investeren in kennis en we wilen je de kans geven om je kennis verder uit te breiden.

Boven alles zijn we op zoek naar een enthousiaste collega, die naast computers ook graag af en toe wat mensen tegenkomt. Iemand die gepassioneert over zijn of haar werk praat. Iemand die je ook op vrijdagmiddag in onze eigen kroeg nog even wil spreken.

We denken aan een functie tussen de 28 en 36 uur per week. We maken graag een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting.

Locatie van werkzaamheden: Harmelen / utrecht
Vereiste kennis: PHP, MySQL
Kennis van Linux, (x)HTML, CSS, Javascript, Object Oriented Programming is een pre!
Indicatie van een beloning: in overleg, marktconform

Overige informatie:
Werktijden in overleg
mail [email protected] of bel met 0348 441951
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.