PHP developer in Eindhoven gezocht!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Manon Loonen

Manon Loonen

22/05/2014 11:22:16
Quote Anchor link
Wie ben jij?

Een enthousiaste en leergierige PHP developer met ervaring in PHP development in combinatie met MySQL. Of je deze ervaring nu hebt opgedaan tijdens je studie, je stages of in een eerdere functie, bij ons kun je je verder ontwikkelen tot een professionele PHP developer. Je ziet uitdagingen in het koppelen van diverse systemen middels API’s en SOAP koppelingen. Je kunt zelfstandig ideeën uitwerken en denkt actief mee!

Je hebt een Agile hands-on mentaliteit en verdoet liever geen tijd aan urenlange overleggen en maandenlange projecten. Je denkt backend, maar schrikt niet terug voor frontend (jQuery, CSS, HTML). Als je ook nog eens ervaring hebt met Amazon Web Services (ec2, s3, rds) dan hebben we je bureau al voor je klaar staan. Je bent daarnaast voor 28 tot 40 uur in de week beschikbaar.

Wat ga je doen?
We gaan de, op dit moment extern uitbestede, programmeer en beheer taken zelf oppakken. Ons huidige (zelf ontwikkelde) framework is verouderd en dient te worden aangepast aan de huidige eisen. Denk aan veel procedural code zonder een duidelijk MVC pattern. Veel verschillende systeempjes voor duizend dingen. Dat kan jij natuurlijk veel beter! Een nieuwe framework zelf ontwikkelen of open source kiezen? Daar heb jij een mening over! Versiebeheer opzetten? Een snelle interne tool ontwikkelen? Geen probleem!
Nieuwe koppelingen met onze suppliers en providers? Jij zit mee aan tafel!
Een veelzijdige functie dus waarbij je echt de kans krijgt om het developmentteam mede op te zetten en verder te professionaliseren.

Wie zijn wij?
Wij zijn een ambitieuze en informele organisatie. Wij verkopen online diverse prepaid tegoeden via meerdere labels en productgroepen op tientallen high traffic sites. Naast Nederland en Duitsland zijn we actief in Frankrijk, Spanje en Groot Brittannië. We zijn in 3 jaar tijd van 1 tot 30 medewerkers gegroeid. We zijn jong, ambitieus en een tikkeltje tegendraads.
Onze organisatie bestaat uit veelal jonge mensen met een passie voor marketing en sales, support, IT en als gemeenschappelijke deler gaming! De game avonden zijn wel bekend!
We werken vanuit Eindhoven maar hebben een sterke internationale ambitie. Eind 2014 willen we nog meer (nieuwe) producten via nog meer landen verkopen.

Wat bieden we?
Een marktconform salaris.
Dagelijkse lunch met je collega’s.
Exclusieve toegang tot onze gameroom (PS4, XboxOne, Tafelvoetbal, etc)
Voor meer informatie neem contact op met Ramon Verhagen, 0624509463 of mail je sollicitatie en cv naar [email protected]
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:49:38
 
Roy B

Roy B

22/05/2014 11:35:54
Quote Anchor link
Is er ook een website met voorbeelden?
 
Manon Loonen

Manon Loonen

22/05/2014 11:43:50
Quote Anchor link
http://www.onlineprepaidservices.nl/

Hier kun je een idee krijgen van de sites. We zitten op dit moment in een transitie fase naar professionelere sites. Daarvoor hebben we versterking nodig in het development team. Er liggen genoeg uitdagingen om de sites verder te optimaliseren, qua techniek maar ook qua look en feel.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.