PHP Developers gezocht bij Qassa

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Richard Hamaker

Richard Hamaker

26/10/2015 09:54:35
Quote Anchor link
Wie zijn we?
Qassa is een internationaal online platform waarbij consumenten spaarpunten ontvangen als ze shoppen bij aangesloten webwinkels.
We groeien hard en hebben grote ambities.


Waar zijn we naar opzoek?

Bij Qassa in Zeewolde zoeken we meerdere back-end PHP’ers met passie voor het vak. Het aantal jaren werkervaring maakt voor ons niet uit, al zijn we momenteel met name naar medior en senior developers opzoek. Het allerbelangrijkste is dat jij een goede structuur aanbrengt in je code. Overtuig ons middels een programmeercase die we speciaal hiervoor hebben ontwikkeld!

Wat bieden we jou?
Top werkplek (dubbele schermen, beste hardware etc.)
Zeer goed ingerichte eigen local development environment
Marktconform salaris + eindejaarsbonus regeling
Volledige reiskosten vergoeding
Zeer goede pensioenregeling
24 vakantiedagen
Verzorgde gezonde lunch
Volledige vergoeding van opleidingen/ cursussen
Onbeperkt fitness abonnement

Heb je interesse dan ga ik graag met je in gesprek.
Hiervoor kan je mij benaderen via [email protected].
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.