php doet raar op lokale server?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

G.

G.

03/05/2007 12:16:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb gister apache geinstalleerd (dank voor de tutorial _O_).
Dit werkt verrassend goed. Mijn 'gehuurde' server maakt gebruik van phpMyAdmin/mySQL/apache dus precies zoals ik het lokaal hebt.

Nu ben ik met een projectje bezig en dat werkt natuurlijk veel sneller lokaal. hoe je niet heel de tijd te uploaden etc.

Maar wat is nu het geval. hij doet t niet. (online wel)
username, assword, database naam kloppen allemaal. (want als ik als test 1 record wil laten zien dan pakt ie t wel?)

Is er een stomme fout die ik over het hoofd ziet? is behoorlijk grote database met 4000+ rows. moet ik iets instellen oid?

Laat het me aub horen.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:43:56
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/05/2007 12:19:00
Quote Anchor link
Mischien verschilt de PHP versie met die van je host? Zo ja dan denk ik dat het daar aanligt.

Zet dit eens bovenaan je script:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

ini_set('display_errors', 1); error_reporting(E_ALL);

?>


Krijg je dan errors of notices te zien?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
G.

G.

03/05/2007 12:26:00
Quote Anchor link
nope geen errors oid...

maar mn host heeft php 4.** en ik heb 5.** Maar dat kan het toch niet zijn?
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/05/2007 12:27:00
Quote Anchor link
Het zouw opzich best kunnen maar post anders je script eens of een stukje dervan...
 
G.

G.

03/05/2007 12:33:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.