php echo if > 9 PM EST

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nicole DVN

Nicole DVN

16/04/2011 21:33:53
Quote Anchor link
Ik wil een embedded video pas weergeven na een bepaalde tijd (9 PM EST = 9 PM GMT-5). Hoe kan ik het onderstaande het beste wijzigen zodat het werkt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$t
=gmdate("Etc/GMT-5");
$tt=21:00;
if ($t > $tt) echo "embedded video";
else
  echo "aankondiging";
?>


Toevoeging op 16/04/2011 21:44:40:

Een alternatief is, maar dan krijg ik een t_if fout

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$t
=gmdate("h");
$tt=2;
$ttt=gmdate("l")
if ($t > $tt and $ttt==17) echo "embedded video";
else
  echo "aankondiging";
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:47:56
 
Wesley PHP

Wesley PHP

16/04/2011 21:51:42
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$t
=gmdate("h");
$tt=2;
$ttt=gmdate("l");
if ($t > $tt and $ttt==17) echo "embedded video";
else
  echo "aankondiging";
?>


Je mistte een ; op lijn 4
 
Nicole DVN

Nicole DVN

16/04/2011 21:54:43
Quote Anchor link
Thnx! De t_if fout is verdwenen, maar als ik $ttt==16 invul wordt aankondiging weergegeven hoewel ik embedded video verwacht. Hoe zou ik dit op kunnen lossen?
Gewijzigd op 16/04/2011 21:56:09 door Nicole DVN
 
Wesley PHP

Wesley PHP

16/04/2011 22:17:27
Quote Anchor link
Is de bedoeling dat je na 4 uur het filmpje laat zien, en daarvoor een echo?

Ik weet niet of je PHP kan maar maak dan een ifje en als het voor 4 uur is geef je een echo anders de video.
Maar ik zit nu niet achter de computer dus ik kan het niet voor je uitwerken.
 

16/04/2011 22:22:53
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$t
= gmdate('H');
$tt = ($t + 2);

if ($tt > 21)
{

    echo 'embedded video';
}

else
{
    echo 'aankondiging';
}

?>


en helpt dit?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/04/2011 22:23:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(gmdate('H:i') >= '21:00')
{

    echo "embedded video";
}

else
{
    echo "aankondiging";
}

?>
 
Nicole DVN

Nicole DVN

17/04/2011 17:51:42
Quote Anchor link
Thnx voor de reacties! De webserver is offline dus ik kan het niet proberen, 't Is in ieder geval de bedoeling dat de video pas vanaf een bepaalde datum vanaf 4u 's nachts (NL-tijd) getoond wordt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.