php en javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

28/07/2004 20:33:00
Quote Anchor link
Stel ik heb een plaatje en daar heb ik bepaalde segmenten ingemaakt met AREA shape="poly" coordinaten en een href enz.

Stel dat als ik met de muis over bovenstaande coordinaten ga en ik wil dat er dan hetzelfde plaatje tevoorschijn wil krijgen maar dan met alleen dat segment gekleurd hoe doe ik dit dan wat code betreft?

Het originele plaatje moet gewoon vervangen door een nieuw plaatje met het resp segment verlicht, zeg maar.

Voor 1 plaatje dat veranderd in een ander plaatje als ik mouseover doe is geen punt maar hoe doe ik dit dus met coords?
Kan dit met PHP of javascript?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 14:40:33
 
Bram Z

Bram Z

28/07/2004 20:40:00
Quote Anchor link
dit is voor javascript maar daar zou ik zwaar moeten over nadenken ....
 

28/07/2004 20:42:00
Quote Anchor link
hmmmm doe 's.....

ik zoek me gek
ik ben zoiets ook nog nooit (bewust) tegen gekomen
 
De VeeWee

de VeeWee

28/07/2004 22:02:00
Quote Anchor link
kan je niet in die hotspot ergens zetten
onmouseover="this.src='nieuwepic.ext';"
 
Rick

Rick

28/07/2004 22:13:00
Quote Anchor link
<div style="background-image:url(onderdeel1.gif);width:50px;height:50px;top:100px;left:100px;visibility:hidden;" id="onderdeel1"></div>

onmouseover="document.getElementById('onderdeel1').style.visibility='visible';"
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.