php en popuplinkje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Peter vd linden

peter vd linden

23/11/2012 11:04:21
Quote Anchor link
hallo allemaal

ik ben bezig met het maken van een popup player waarbij ik de link niet goed werkende krijg
helaas kan niet uit het script gebroken worden op de plaats waar de link moet komen omdat hij dan dus verkeer word weer ge geven
de link moet aan de volgende regel worden toe gevoegd
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$ep_text .= "hier de link </td></tr>";

de link die er neer ge zet moet worden is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="javascript:NewWindow('http://www.jenp.net/e107_plugins/eplayer/eplayer2.pphp?','popup','800','600','custom','front');">popup player</a>

tevens moet achter het stukje “eplayer2.php? nog de volgende variabel worden neer ge zet view.$id.0.$clipsPerPage
wie kan mij helpen om het stukje script goed te krijgen

groeten: peter
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 00:34:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 11:14:18
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$ep_text
.= '<a href="javascript:NewWindow(\'http://www.jenp.net/e107_plugins/eplayer/eplayer2.php?'.$id.'/'.$clipsPerPage.'\',\'popup\',\'800\',\'600\',\'custom\',\'front\');">popup player</a></td></tr>';
 ?>
 
Peter vd linden

peter vd linden

23/11/2012 11:40:47
Quote Anchor link
heel erg bedankt
er zaten wel nog 2 heeel klijne foutjes in maar die kon ik er gelukig zelf ook uit halen
de php regel is ge worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$ep_text .= '<a href="javascript:NewWindow(\'http://www.jenp.net/e107_plugins/eplayer/eplayer2.php?view'.$id.'.0.'.$clipsPerPage.'\',\'popup\',\'800\',\'600\',\'custom\',\'front\');">popup player</a></td></tr>';

en die werkt prima presies zo als ik in men hoofd had
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.