PHP enquete

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Augus Gils

Augus Gils

30/09/2010 10:17:33
Quote Anchor link
Beste php-experts,

Ik zoek al enige tijd een code voor een enquete, de bedoeling is dat er 3 verschillende gebieden zijn. bijvoorbeeld:

slaapcomfort
plezier
service

Dan moet er achter deze gebieden de opties van 1 t/m 6 komen. Waarin 1 slecht is en 6 heel goed. Dus zo beoordeel je de verschillende gebieden. Daarna wil ik dat de gasten zodra ze de enquete hebben ingevuld ze een manier krijgen om te zien wat iedereen heeft gestemd. Dus dat je een soort van gemiddelde krijgt per gebied.

Het liefst zou ik zien dat de gasten een balk krijgen te zien achter elk gebied waarin het gemiddelde word aangegeven.

Nu ben ik net begonnen en kan ik wel de radio buttons etc maken. Alleen stuit ik op een enkele vragen. en dit zijn.

1. Hoe deel ik mn database in zodat er een gemiddelde genomen kan worden van de verschillende antwoorden.
2. Hoe output ik een gemiddelde van alle antwoorden in de script.

(optioneel) 3. ik zou graag zien dat men maar 1x kan voten, dus als je gevote hebt en je komt weer op de pagina dat je alleen de gemiddelde ziet.

Bijvoorbaat dank voor elke hulp die ik krijg.
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 10:18:18
 
John D

John D

30/09/2010 10:36:36
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

30/09/2010 10:37:54
Quote Anchor link
Je kan in query AVG() kunnen gebruiken om gemiddeldes uit te rekenen mits je met getallen zal gaan werken.
 
Augus Gils

Augus Gils

30/09/2010 11:07:58
Quote Anchor link
Cool heb het script gemaakt, echter kan ik het maar 1x invullen :p (wat de bedoeling is. Dit is nog maar een test maar zouden jullie deze ook even willen invullen kan ik kijken of het goed werkt. (die percentages zijn goed genoeg!)

www.augus.nl/enquete/
 
John Cena

John Cena

30/09/2010 13:56:07
Quote Anchor link
kheb em ingevuld. Vind het wel vage getallen.
 
John D

John D

30/09/2010 14:15:17
Quote Anchor link
ik kan hem wel meerdere keren invullen.
 

30/09/2010 14:36:20
Quote Anchor link
John D op 30/09/2010 14:15:17:
ik kan hem wel meerdere keren invullen.


Ik ook. Geen enkel probleem. Zo ontzettend simpel.
 
Augus Gils

Augus Gils

30/09/2010 14:56:24
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/09/2010 14:36:20:
John D op 30/09/2010 14:15:17:
ik kan hem wel meerdere keren invullen.


Ik ook. Geen enkel probleem. Zo ontzettend simpel.


Uhm ik maar 1x per IP adres, dus weet niet of jullie het met anders IP doen? Maar goed hij werkt voor mij prima zo, enorm bedankt voor de hulp jongens :D
 

30/09/2010 15:05:39
Quote Anchor link
Augus Gils op 30/09/2010 14:56:24:
Karl Karl op 30/09/2010 14:36:20:
John D op 30/09/2010 14:15:17:
ik kan hem wel meerdere keren invullen.


Ik ook. Geen enkel probleem. Zo ontzettend simpel.


Uhm ik maar 1x per IP adres, dus weet niet of jullie het met anders IP doen? Maar goed hij werkt voor mij prima zo, enorm bedankt voor de hulp jongens :D


Nope. Het is te simpel. Ook geen cookie verwijderen. Dus wat blijft er dan over?
 
Victor Php

Victor Php

30/09/2010 15:15:11
Quote Anchor link
Is dat wel handig? Per ip..
Als er 2 mensen onder hetzelfde ip zitten kan maar één het invullen.

Wat je zou kunnen doen is persoonlijke gegevens aanvragen (zoals meer enquêtes doen) en dan bijvoorbeeld 1x per e-mail adres doen.

Ps.
ALs je dat van Karl niet snapt. :P
Je hebt geen beveiliging bij vragen.php dus als je vragen.php intypt kun je weer meedoen ;-D
Gewijzigd op 30/09/2010 15:19:26 door Victor Php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.