php errors, localhost niet en online wel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Timmy

timmy

24/07/2007 08:06:00
Quote Anchor link
hallo mensen,

ik zit met een probleempje als ik mijn script op mijn localhost (xampp) zet dan geeft hij de onderstaande error, als ik hem online zet krijg ik geen error er werkt het (login)systeem perfect. ik gebruik phpmylogon-v11 http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/564/

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at H:\server1\xampp\htdocs\itsacrime.nl\index.php:1) in H:\server1\xampp\htdocs\itsacrime.nl\config.php on line 9

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at H:\server1\xampp\htdocs\itsacrime.nl\index.php:1) in H:\server1\xampp\htdocs\itsacrime.nl\safe.php on line 35

Edit:
ik zie net dat mn tietel niet klopt moet andersom zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timmy
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:21:17
 
Harm

Harm

24/07/2007 08:17:00
Quote Anchor link
Probeer het eens op een andere server? Misschien licht het aan XAMP?
 
Timmy

timmy

24/07/2007 08:18:00
Quote Anchor link
ik denk dat het aan mn php.ini licht maar weet niet waar, maar ik probeer t wel ff
 
Harm

Harm

24/07/2007 08:19:00
Quote Anchor link
Ja is goed. Maar het kan ook lichen dat je misschien XAMP verkeerd heb geinstaleerd? Had ik toen ook. Heb ik hem opniuew geinstaleerd en toen deed die het opeens :)
 
Timmy

timmy

24/07/2007 09:04:00
Quote Anchor link
zou dit ook kunnen liggen aan de versie van php?

Edit:
nee t licht niet aan de versie, maar ik weet niet hoe ik het gefilkt hebt maar nu werkt het :D
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door timmy
 
Harm

Harm

24/07/2007 09:43:00
Quote Anchor link
Kan, sommige PHP versies ondersteunen bepaalde scripts niet!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.