PHP Fatal error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Patrick S

Patrick S

02/06/2009 14:47:00
Quote Anchor link
Ik krijg de volgende foutcode:
Fatal error: Function name must be a string in C:\xampp\htdocs\shop.php on line 26
Mijn script is tot en met regel 27:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
/*===================================================+
|| #
|+===================================================+
|| #
|| #
|+===================================================+
|| #
|| #                
|+===================================================*/


$allow_guests = false;

include_once('core.php');
include_once('includes/session.php');
include_once('shop_config.php');
$badgenummer = $_GET['badge'];
$meubelnummer = $_GET['meubel'];
$pakketnummer = $_GET['pakketnummer'];
$badgekopen = $_GET['badgekopen'];
$meubelkopen = $_GET['meubelkopen'];
$pakketkopen = $_GET['pakketkopen'];

if($_GET['badge'] > 0)
{

$afbeelding = $badge_image($_GET['badgenummer']);
$link = 'shop.php?badgekopen=($badgenummer)';

[
/code]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick S
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 12:06:40
 
Tim

tim

02/06/2009 14:48:00
Quote Anchor link
$afbeelding = $badge_image($badgenummer);
moet zijn
$afbeelding = badge_image($badgenummer);
 
Patrick S

Patrick S

02/06/2009 14:52:00
Quote Anchor link
Nee want in shop_config staat het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$badge_image1 = "link van badge 1";

en zo bij nog veel meer nummers
 
Erik Rijk

Erik Rijk

02/06/2009 14:53:00
Quote Anchor link
Oke het is dan geen functie, maar zo probeer je deze wel te gebruiken. Vandaar je parse error.
 
Patrick S

Patrick S

02/06/2009 14:56:00
Quote Anchor link
En wat moet ik daar dan aan doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Patrick S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/06/2009 15:04:00
Quote Anchor link
- Geen variabelen overschrjven, zoals je op lijn 17 t/m 22 doet.
nergens voor nodig.

En lijn 26 eb 27 anapassen in:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$link = 'shop.php?badgekopen='.$_GET['badge'];
 
Patrick S

Patrick S

02/06/2009 15:08:00
Quote Anchor link
Die variabelen op lijn 17 t/m 22 zijn voor andere delen in het script, en heb geen zin voor dat allemaal aan te passen
 
Mr.Moe

Mr.Moe

02/06/2009 15:11:00
Quote Anchor link
Patrick schreef op 02.06.2009 15:08:
Die variabelen op lijn 17 t/m 22 zijn voor andere delen in het script, en heb geen zin voor dat allemaal aan te passen


Geen zin = niet werken!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/06/2009 15:12:00
Quote Anchor link
Dan niet, kost wel extra geheugen.
Ik vind het zelf onzin om variabelen
En aanpassen is ook geen werk hoor...
Find en Replace en binnen enkele minuten ben je klaar.

Quote:
Geen zin = niet werken!

Helemaal gelijk :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - Ariën -
 
Patrick S

Patrick S

02/06/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Word iets tussen haakjes eerst uitgevoerd zoals met wiskunde? Als dat niet zo is, is er dan een andere manier voor iets eerst uit te laten voeren en dan pas het andere deel?
 
Hipska BE

Hipska BE

02/06/2009 15:23:00
Quote Anchor link
Leer gewoon php zoals het hoort..
 
Patrick S

Patrick S

02/06/2009 15:24:00
Quote Anchor link
werk pas met php sinds december 2008, en 'k ben pas 13
 
Mr.Moe

Mr.Moe

02/06/2009 15:25:00
 
Patrick S

Patrick S

02/06/2009 15:27:00
Quote Anchor link
heb er al een boek over gelezen maar had geen zin voor hem helemaal door te lezen, heb hem maar voor de helft fzo doorgelezen
 
Mr.Moe

Mr.Moe

02/06/2009 15:35:00
Quote Anchor link
kom over 5 jaar misschien terug, dan heb je misschien meer zin om iets bij te leren.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/06/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Als je goed wilt programmeren is het zeker handig om alles belangrijke opvolgende hoofdstukken te lezen, en niet af te haken :-).
 
Hipska BE

Hipska BE

02/06/2009 15:40:00
Quote Anchor link
Patrick schreef op 02.06.2009 15:24:
werk pas met php sinds december 2008, en 'k ben pas 13

Is dat een reden dan?

Jong geleerd, ...
 
Patrick S

Patrick S

02/06/2009 15:51:00
Quote Anchor link
xD, ga in de zomervakantie wel meer met php doen, heb ik meer tijd
 
- SanThe -

- SanThe -

02/06/2009 17:44:00
Quote Anchor link
Jij zoekt dit waarschijnlijk. Maar dit is een zeer slechte manier om met vars om te gaan.
${'badge_image' . $_GET['badgenummer']}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.