php form controle script gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Sven video

sven video

14/07/2011 23:26:10
Quote Anchor link
hallo ik heb nu dit script.
maar ik zou graag willen dat hij controleert dat alle form elementen controleert dat ze zijn ingevuld.
kunnen jullie mij helpen met bv. het script aan passen of laten zien wat ik in moet voegen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
<?
[code]<?
include('conn.php')
?>

<?
//kijken of er een bestand is geselecteerd
if(isset($_FILES['bestand'])) {
    //als het bestand groter is dan 102400 bytes(100kb) word hij niet toegelaten
    if($_FILES['bestand']['size'] > 102400) {
        echo "Het bestand is <b>" . $_FILES['bestand']['size'] . "</b>, het maximale toegstaan is <b>102400</b>";
    }
else {
        //kijken of het bestand wel een gif, png of jpg is
        if($_FILES['bestand']['type'] == "image/bmp" || $_FILES['bestand']['type'] == "image/gif" || $_FILES['bestand']['type'] == "image/png"  || $_FILES['bestand']['type'] == "image/pjpeg" || $_FILES['bestand']['type'] == "image/jpeg") {
            //kijken of er een nieuwe naam aan het bestand is gegeven
            if(empty($_POST['titel'])) {
                $naam = $_FILES['bestand']['name'];
            }
else {
                //strip de extensie om die achter de nieuwe bestandsnaam te plakken
                $x = strrchr($_FILES['bestand']['name'], ".");
                $naam = $_POST['titel'] . $x;
            }

            //het bestand uploaden met de nieuwe of oude naam
            move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], "../inc/down/" . $naam);
            //voor linux of unix hosts chmodden we het bestand naar 777 zodat iedereen um kan zien
            chmod("../inc/down/" . $naam, 0777);
        }
else {
            echo "Het bestand is geen png, jpg of gif";
            }
    }
}
else {

    $naam1        =    addslashes($_POST['naam']);
    $code      =    addslashes($_POST['code']);
    $email        =    addslashes($_POST['email']);
    $titel        =    addslashes($_POST['titel']);
    $text        =    addslashes($_POST['text']);
    $file        =    addslashes($_POST['uploaded']);

    mysql_query("INSERT INTO download (naam, code, email, titel, text, file, foto)
    VALUES ('"
.$naam1."','".$code."','".$email."','".$titel."','".$text."','".$file."','".$naam."')") or die (mysql_error());
    
    echo 'Je gegevens zijn succesvol in de database geplaatst<br><a href="atractie.php">klik hier om terug te gaan.</a>';
  }
}

?>

<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method="POST">
<table border="1">
  <tr>
    <td align="right">gebruikersnaam: </td>
    <td><input type="text" name="naam" value="<? echo $_POST['naam']; ?>" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">wachtwoord: </td>
    <td><input type="password" name="code" value="<? echo $_POST['code']; ?>" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">e-mail: </td>
    <td><input type="text" name="email" value="<? echo $_POST['email']; ?>" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">titel: </td>
    <td><input type="text" name="titel" value="<? echo $_POST['titel']; ?>" /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">beschrijving: </td>
    <td><textarea name="text" cols=40 rows=6><? echo $_POST['text']; ?></textarea></td>
  </tr>
  <tr>
    <td align="right">bestand:</td>
    <td><input name="uploaded" type="text" value="<? echo $_POST['uploaded']; ?>" /></td>
    <td>het bestand moet worden geupload op: <a href="http://www.mediafire.com">http://www.mediafire.com</a><br>
    hoe? ga naar de website. klik op de grote goene knop in het midden.<br>
    upload uw bestand. wach heel even. klik op copy link. en n plaats het hier.<br>
    en er is zelfs een filmpje op de site!.</td>
  </tr>
  <tr>
  <td align="right">foto</td>
  <td><input type="file" name="bestand"></td>
  </tr>
</table>
<input type="submit" name="verzenden" value="upload" />
</form>
?>


met vriendelijke groet svenvideo

Toevoeging op 15/07/2011 10:46:13:

ps mijn 2de site is:
http://rct3nl.tk/
Gewijzigd op 15/07/2011 10:44:19 door Sven video
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.